🔥İndirim 40.793,20TL - SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT

Reaksiyon skoru
55
Amazon üzerinden RX 9070 XT Nitro+ 40.793,20TL olarak listelendi. İhtiyacım vardı. İlaç gibi geldi. Hemen çektim. Bir süredir takipteyim. İhtiyacı olan varsa alabilir. En iyi fiyat

Pahalı değilmi xfxler 30 a gitmişti aynı şekilde magnetic airlar da 30 bantlarında satıldılar

pahalı 5070tiları iki hafta önce 42 43ten verdiler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Niş kart arıyorsanız 4k daha cıkın gravastar 9070xt alın gpu temp harici vrm vram hotspot sıcaklıgında bundan daha iyi. Tasarım zevki herkese göre değişebilir ama bence aktif en iyi gpu tasarımı.
Post automatically merged:

Kim verdi hocam
Vatan verdi 3 4 gün oldu

Kim verdi hocam
IMG_3110.webp

Gerçekten fiyat takibi yapmadığı halde fiyatı takip ediyorum diyen arkadaşlardan bu kartı alacak olan varsa Amazon arada bir zaten açılmış kutu sıfır şekilde 36k ya satıyor

Ekler

• 7642.webp
    7642.webp
    119.1 KB · Hit: 162
Gerçekten fiyat takibi yapmadığı halde fiyatı takip ediyorum diyen arkadaşlardan bu kartı alacak olan varsa Amazon arada bir zaten açılmış kutu sıfır şekilde 36k ya satıyor
Bunu gördüm ama 2. el ürünlere gerçekten güvenemiyorum. Adam kutuyu açar ufak bi zarar verir. İade talebi açar. Amazon zaten maksimum müşteri memnuniyeti olduğundan iade alır başkasına satar. Sonra oda iade eder amazon tekrar satar

Amazon üzerinden RX 9070 XT Nitro+ 40.793,20TL olarak listelendi. İhtiyacım vardı. İlaç gibi geldi. Hemen çektim. Bir süredir takipteyim. İhtiyacı olan varsa alabilir. En iyi fiyat

Kanka daha bir iki hafta önce 39 bin TL fiyatı vardı indirim değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri