Provizyon kesiyo ne demek yaBen iptal etcem ya provizyon kesiyo 10k dan gskill trident z leri saliyorum kapsin biri (!)
Post automatically merged:
Benimkiler hala onaylandida duruyor kargoya gecmeyi baska onayda duran kimler var
Provizyon kesiyo ne demek yaBen iptal etcem ya provizyon kesiyo 10k dan gskill trident z leri saliyorum kapsin biri (!)
Benimkiler hala onaylandida duruyor kargoya gecmeyi baska onayda duran kimler var
adam ürünü almadan ilana koymuş helal olsun gardaşım foruma da ye
Etceksen bizden birine sat hocamBen iptal etcem ya provizyon kesiyo 10k dan gskill trident z leri saliyorum kapsin biri (!)
vatan bu ara cok indirim yapıyo bence gelebilirEkran kartlarında indirim olur mu
Kendi almıştırArkadaşlar benim alacağım xpg nin 32x2 si benim olduğum ildeki şubede stoktaydı ben aradım sordum 1 tane var elimizde ama satış yapamıyoruz şu an dedi, aradan 1 saat falan geçti fiyatı hala 17000 bindi o stok satın alınmış. baktığımda stoktaki mağazalarda yoktu alınmış yani. nasıl oluyor bu iş?
bana dedi zaten denedim olmadı dedi çalışan dedi bunu mağazadaki. adam müşteriye olmuyor deyip kendi mi alıyor?Kendi almıştır![]()
Aynen öyle, ilanlar coşacak yine96gb trident z 21e alanlar köşeyi döndü.
şuan stokta olan magazalarda bu fiyattan degil dimi web fiyatı idi bu
benim dediğimde sitede 17k ydı zaten. ve dediğim şubede stok vardı. birisini yolladım hatta mağazaya, satamıyoruz şu an dedi, ama fiyatı hala 17 iken stok kayboldu o şubede. bi şeyler yapamam mı çok pis tilt oldum adama.Kendi almıştır![]()