Beyaz XPG RGB olarak bu düştüydü o da bittiydi ben baktığımda bende gbunların siyahı var işte 32likXPG kaça düşmüştü ki
Anladım 64 alıp iptal etseydiniz çok kötü olurmuş, çok şaşırtıcıydı çalışırken denk geldim konuya kargolanacağını hiç düşünmedim sağlık olsun.32 işte tridentz
Bende XPG Lancer 6000 MHz CL30 olduğu için 2x16 şeklinde ya aynısından ya da beyazından alsam işime yarayacaktı malesef. Al-satçı olmadığım için pek mantıklı değil iptal ettim.Anladım 64 alıp iptal etseydiniz çok kötü olurmuş, çok şaşırtıcıydı çalışırken denk geldim konuya kargolanacağını hiç düşünmedim sağlık olsun.
benimde aklıma o geldi inş öyle olurVatan boşuna boyle bişi yapmaz bence ram fiyatlarında düşüş olabilir yakın zamanda
Sanmam 22K 9070 27K 9070XT 34K 5070 Ti sattı o günden sonra hiç o kadar olmadı fiyat en basiti.Vatan boşuna boyle bişi yapmaz bence ram fiyatlarında düşüş olabilir yakın zamanda
bu ram piyasasın öturu boyle hypelandı fiyatlar yoksa hicbir indirim yok ya stok erittiler yada bir bildikleri varSanmam 22K 9070 27K 9070XT 34K 5070 Ti sattı o günden sonra hiç o kadar olmadı fiyat en basiti.
Hocam tüm dünyada var bu durum nasıl indirim yokbu ram piyasasın öturu boyle hypelandı fiyatlar yoksa hicbir indirim yok ya stok erittiler yada bir bildikleri var
Kaça düştü fiyat işte beyaz ve siyahınBeyaz XPG RGB olarak bu düştüydü o da bittiydi ben baktığımda bende gbunların siyahı var işte 32lik
hypelanmadan onceki fiyatı işte adamlar krizden once aldıysa zarar yapmadı stok eritti bir bildikleri var demekkiHocam tüm dünyada var bu durum nasıl indirim yok![]()
düşüş filan yok 2029 yılına kadar üretim bandından çıkacak ramlerin parası peşin ödendi ve satın alındı bile, hadi diyelim öyle bişey olsa bile tr server indirimi en son göreceğimiz yer olur.Vatan boşuna boyle bişi yapmaz bence ram fiyatlarında düşüş olabilir yakın zamanda
Attım ya hocam koskoca foto jkdjksjsjs 19.999 tl 64 gb beyaz siytahı görmedimKaça düştü fiyat işte beyaz ve siyahın