🔥İndirim Asus TUF 27" 0.3Ms 200Hz IPS Monitör 6.550 TL Peşin Fiyatına 6 Taksit

TüpnikPiki

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
33
Amazon Satıcılı, Asus marka ve peşin fiyatına 6 taksit var.

Ürün özellikleri ve paneli de gayet iyi tek takınılabilecek konu 27" boyutta 2K olmaması fakat buna takılmayacak herkes kaçırmasın bence son 18 tane kalmış.

1774283910961.webp

Ekler

• 1774283886042.webp
    1774283886042.webp
    75.1 KB · Hit: 25
Hocam alınır mı sizce, kaliteli bir monitör mü?

Hocam alınır mı sizce, kaliteli bir monitör mü?
Ürün çok satanlarda 1. sırada. Genel puan ve değerlendirmesi de iyi. Ben uzun yıllardır Asus modelleri kullanıyorum evde ve şu anda da kullandığım monitör Asus Tuf Gaming. Genel olarak modellerini çokça beğeniyorum ve övüyorum bu model bence alınır ama 27" 'de FHD olmaz diyen bir kitle var çok da haksız sayılmazlar ama çok önemli değilse senin için alabilirsin tabii ki.

Ürün çok satanlarda 1. sırada. Genel puan ve değerlendirmesi de iyi. Ben uzun yıllardır Asus modelleri kullanıyorum evde ve şu anda da kullandığım monitör Asus Tuf Gaming. Genel olarak modellerini çokça beğeniyorum ve övüyorum bu model bence alınır ama 27" 'de FHD olmaz diyen bir güruh var çok da haksız sayılmazlar ama çok önemli değilse senin için alabilirsin tabii ki.
O ne oluyor hocam tam olarak?

Güruh, Farsça kökenli olup genellikle değersiz görülen, küçümsenen, aşağılanan veya karmaşık insan topluluklarını ifade eden olumsuz anlamlı bir kelimedir.
Ürün çok satanlarda 1. sırada. Genel puan ve değerlendirmesi de iyi. Ben uzun yıllardır Asus modelleri kullanıyorum evde ve şu anda da kullandığım monitör Asus Tuf Gaming. Genel olarak modellerini çokça beğeniyorum ve övüyorum bu model bence alınır ama 27" 'de FHD olmaz diyen bir güruh var çok da haksız sayılmazlar ama çok önemli değilse senin için alabilirsin tabii ki.
Fikirleriniz değişmeyebilir ama en basit tabirle aşırı bir kelime güruh.

O ne oluyor hocam tam olarak?
Yani ekran büyüdükçe eğer çözünürlük sabit kalıyorsa pixeller yayılıyor ve görüntü kalitesi biraz daha düşebiliyor. Bu çok ciddi bir fark değil ama tabii ki 2K çözünürlük olması daha iyi olacaktır. Aynı opsiyonlarda 2K model isterseniz de 11-12K TL civarında olacaktır o yüzden bence bu monitör ihtiyacı olanların ihtiyacını fazlasıyla çözer.

Güruh, Farsça kökenli olup genellikle değersiz görülen, küçümsenen, aşağılanan veya karmaşık insan topluluklarını ifade eden olumsuz anlamlı bir kelimedir.

Fikirleriniz değişmeyebilir ama en basit tabirle aşırı bir kelime güruh.

Bilgilendirme için teşekkürler terimin anlamını sayenizde öğrenmiş oldum güncelledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Yani ekran büyüdükçe eğer çözünürlük sabit kalıyorsa pixeller yayılıyor ve görüntü kalitesi biraz daha düşebiliyor. Bu çok ciddi bir fark değil ama tabii ki 2K çözünürlük olması daha iyi olacaktır. Aynı opsiyonlarda 2K model isterseniz de 11-12K TL civarında olacaktır o yüzden bence bu monitör ihtiyacı olanların ihtiyacını fazlasıyla çözer.

Bilgilendirme için teşekkürler terimin anlamını sayenizde öğrenmiş oldum güncelledim.
Anladım teşekkür ederim, 2k bakıyorum aslında o keyfi tatmak istiyorum, 2k monitör indirimi bekleyeceğim gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslına bakarsan 500tl bir indirim için hızlı hareket etmeyip 2k bir monitör almak istiyorum, peşin alacağım.

Anladım teşekkür ederim, 2k bakıyorum aslında o keyfi tatmak istiyorum, 2k monitör indirimi bekleyeceğim gibi.

Aslına bakarsan 500tl bir indirim için hızlı hareket etmeyip 2k bir monitör almak istiyorum, peşin alacağım.
fps pek oynamayacaksan buna bakabilirsin

ya bana 2 k lazım 1080 monitör istemiyorum 2k onerıcegınız varmı

Donanımarşivi Abdullah test video su var YouTube

Donanımarşivi Abdullah test video su var YouTube
Fazeon 27 inc 2k x27f165QW fiyat 5700 tl

Son düzenleme:
Geri