🔥İndirim Mcdodo 65W Pd Type-C To Type-C Şarj Ve Data Kablosu 1.5M - 199 TL

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Ürün Linki

mc dodo yu çok duydum ama kullanmadım daha önce kullanan vs varsa deneyimlerini yazarsa herkes faydalanır teşekkürler

1774254387655.webp

Alınır mı samsung uyumu nasıl acaba ben samsung dışı şarj kablosu ile şarj etmeye çalıştığım zaman problem çıkarabiliyor

Zaten 3 aydır aynı fiyattaymış. Sıcak fırsat bunun neresinde? 😄 İndirimli şarj aksesuarı da kalmadı.

Alınır mı samsung uyumu nasıl acaba ben samsung dışı şarj kablosu ile şarj etmeye çalıştığım zaman problem çıkarabiliyor
Samsung'un kendine has bir kablo gereksinimi yok. Standart USB PD 3A veya 5A kablolar ile şarj oluyor. Farklı kablolarla nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Telefonunuzun modeli nedir?

Son düzenleme:
Samsung'un kendine has bir kablo gereksinimi yok. Standart USB PD 3A veya 5A kablolar ile şarj oluyor. Farklı kablolarla nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Telefonunuzun modeli nedir?
valla mode m34 5g farkl kablodan kastım xiaomi kullanan tanıdığım da 67w orjinal xiaomi kablo ile şarj ederken 3 saat diyor kendim samsung orj kablo ile ederken 30 w ile 1 saat 30 dk hızlı şarj veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yönden sordum kablos aşındığı için yeni bir kabloya geçiş yapacam

valla mode m34 5g farkl kablodan kastım xiaomi kullanan tanıdığım da 67w orjinal xiaomi kablo ile şarj ederken 3 saat diyor kendim samsung orj kablo ile ederken 30 w ile 1 saat 30 dk hızlı şarj veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yönden sordum kablos aşındığı için yeni bir kabloya geçiş yapacam
Onun sebebi Xiaomi 67W adaptörünün uyumsuz olması. Xiaomi'nin Type-A to Type-C kablosu da standart dışı. Standart USB PD kabloların iki ucu Type-C olur. Konudaki Mcdodo kablo telefonunuzla uyumlu.

Geri