Hocam peki 4070'e göre bir ddr4 sistem toplanır mı? uyar mı sizce?eğer 4 5sene sonra yeni sistem almak gibi bir düşünceniz varsa evet. yoksa hayır. sistemin parçalarını fullden değiştirmeniz gerekir. çünkü ama ddr5lerde çok pahalı. ddr4 daha uygun.
toplanabilir. neden toplanmasın.Hocam peki 4070'e göre bir ddr4 sistem toplanır mı? uyar mı sizce?
9070 e kadar ddr4 toplarsın sonrası zorHocam peki 4070'e göre bir ddr4 sistem toplanır mı? uyar mı sizce?
4-5 sene sonra dahada iyi bir sisteme geçeceğimi düşünüyorum, ondan yana sıkıntı yok.eğer 4 5sene sonra yeni sistem almak gibi bir düşünceniz varsa evet. yoksa hayır. sistemin parçalarını fullden değiştirmeniz gerekir. çünkü ama ddr5lerde çok pahalı. ddr4 daha uygun.
belki hafif darboğaz olur. ama oda çok üzmez. seniHocam peki 4070'e göre bir ddr4 sistem toplanır mı? uyar mı sizce?
5000 serisi bir kart alırsan senin için daha iyi olur hem dlss 4 hemde rt açısından daha mantıklı bence4-5 sene sonra dahada iyi bir sisteme geçeceğimi düşünüyorum, ondan yana sıkıntı yok.
Ram Hzleri 3600 civarı oluyor ya, fark ettirir mi? Göze batar mı yani, birde darboğazla uğraşmak istemiyorum.toplanabilir. neden toplanmasın.
1080 de darboğaz olur4-5 sene sonra dahada iyi bir sisteme geçeceğimi düşünüyorum, ondan yana sıkıntı yok.
yok be bi sıkıntı olmaz bence hafif darboğazda performansını pek etkilemez %5 %10 yaniRam Hzleri 3600 civarı oluyor ya, fark ettirir mi? Göze batar mı yani, birde darboğazla uğraşmak istemiyorum.
fark eder 3200 ün altına asla düşmeyinRam Hzleri 3600 civarı oluyor ya, fark ettirir mi? Göze batar mı yani, birde darboğazla uğraşmak istemiyorum.