RTX 5070Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sistem toplamak istiyorum. Bütçeme göre mümkün olan en iyi parçalardan oluşan bir sistem önerebilirseniz sevinirim.
bu parçaları tek tek toplasam ne kadar tutarRTX 5070
RYZEN 7 9800X3D (ya da 7800x3d)
32 gb ddr5 (bütçe yetmezse 16 gb al)
1 tb M2 ssd
Asus B850
850Watt psu
360mm sıvı soğutucu
tercihe göre akvaryum veya tower kasa
80-90K oluyor. Malum ram firmaları yüzünden bu kadar tuzlu.bu parçaları tek tek toplasam ne kadar tutar
80-90K oluyor. Malum ram firmaları yüzünden bu kadar tuzlu.
Bende oradan baktım zaten.bu parçaları alabileceğim site öneriniz var mıdır? itopyadan toplasam olur mu
Sisteme üstünkörü baktım, bu fiyata rtx 5060ti li sistemler satanlar varhttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html fiyat performans olarak en iyisi budur. muhtemelen. ama kasa ve güç kaynağını değiştirmeni öneririm. onunla beraberde 57 58 olur sanırım
o kasada bir tek işlemciyi pek bilmediğim için bilemedim nasıl bir sistem olduğunu ama fiyatı ucuz geldi banadaSisteme üstünkörü baktım, bu fiyata rtx 5060ti li sistemler satanlar var
Kısacası güzel bir sistem
Hocam bakabilirsin bundan daha uygunu yok şuanda.incehesap ,gamegaraj gibi sitelerden sistem öneriniz varsa onlarada bakabilirim biraz göz gezdirip sistem almak istiyorum hemen atlamak yerine