❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bukadar büyük bir satışı bukadar ucuzdan yapıyorsa dahasıda farklı yerden çıkar gibi, bekleyin derim.
Katılıyorum hatalı fiyatlandırmada acımaz komple iptal ederdi. Kampanya desem reklam yok ortalıkta. Muhtemelen başka bir durum var. Stok eritme olsa yarı fiyatına koysa yine yok satardı 5 kat düşürmeye gerek yoktu.

Ekler

• 1000115127.webp
    1000115127.webp
    58.8 KB · Hit: 209
Üstteki 64 GOODRAM alttaki 96
Bende bu şemilde sipariş verdim iki siparişte 96 ve 64 . 64 olanı onayladılar 96 hala bekliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bukadar fazla hatalı fiyat ürününü hayatta göndermez vatan iptali çakar rahatına bakardı bunun atlında farklı bir şey var
Dostum biraz geriye gel mağazadan aldı 2-3 kişi

Bende bu şemilde sipariş verdim iki siparişte 96 ve 64 . 64 olanı onayladılar 96 hala bekliyor

Ben mesaj attım 96 için aşağıdaki cevabı verdiler

Ekler

• 1000115121.webp
    1000115121.webp
    97.8 KB · Hit: 191

demek istediğim ortada herhangi bir sorun yok, bukadar ucuza koyuyorsa stok konusunda güzel anlamda bir gelişme var demektir ve vatandan başka yerlerde yapar gibi

demek istediğim ortada herhangi bir sorun yok, bukadar ucuza koyuyorsa stok konusunda güzel anlamda bir gelişme var demektir ve vatandan başka yerlerde yapar gibi
Hocam belki 2 senedir ellerindedir envanter eritmeleri gerekiyor sonuçta o yüzden olabilir bir ihtimal. Müşteri memnuniyeti için de adet sayısını teke indirmişlerdir sallıyorum farklı farklı insanlar alabilsin diye

bukadar fazla hatalı fiyat ürününü hayatta göndermez vatan iptali çakar rahatına bakardı bunun atlında farklı bir şey var
Zaten hatalı fiyat olmasa birden fazla alanlarınkini tek göndermezlerdi , iptal çakamama nedeni thh korkusu ama göndermeleri bile ilginç ben göndermezler diyordum

Hocam belki 2 senedir ellerindedir envanter eritmeleri gerekiyor sonuçta o yüzden olabilir bir ihtimal. Müşteri memnuniyeti için de adet sayısını teke indirmişlerdir sallıyorum farklı farklı insanlar alabilsin diye
stok eritmek istese %20 %25 off der geçerdi burda beleşe satıyorlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,453
Üyeler
192,725
Son üye
furkan023