ASUS ROG Strix OLED hangisi tercih edilmeli ?

Yazın odam çok sıcak oluyor bu oledlerde çok ısınıyormuş. Yanma olayı hala devam ediyor mu? Kimisi bitti kimisi hala devam ediyor diypr. OLED tercih etmeli miyim
Eski nesil W-Oled hala yanık konusunda iyi değil.

Kısa-orta vadede evet ama uzun vadede kaçınılmaz.
OLED'e geçmekle IPS'ten devam etmek arasında kararsız kalıyorum. 10-30k fiyat bandı arasında OLED'mi IPS'mi mantıklı ileriki yıllarda bu sorunlar çözülürse OLED'e o zaman geçmeyi de düşünebilirim. Monitör tavsiyeniz var mıdır? İlla OLED olmasına gerek yok birkaç seçeneğiniz varsa iyi olur :D 2K 240hz olsa iyi olur

Son düzenleme:
OLED'e geçmekle IPS'ten devam etmek arasında kararsız kalıyorum. 10-30k fiyat bandı arasında OLED'mi IPS'mi mantıklı ileriki yıllarda bu sorunlar çözülürse OLED'e o zaman geçmeyi de düşünebilirim. Monitör tavsiyeniz var mıdır? İlla OLED olmasına gerek yok birkaç seçeneğiniz varsa iyi olur :D 2K 240hz olsa iyi olur

kankam aldınmı ne yaptın bende 2 si arasındayım fiyatları çok yakın birbirine 600 700 falan oynuyo aldıysan bi yazabilirmisin İyi bayramlar bu arada
almadım, grey banding , kısa sürede burn in vs. çok fazla olumsuz yorumla karşılaştığım için IPS'den devam etmeye karar verdim.

Ben de şu an OLED monitör alma arefesindeyim. MSI QD-Oled mi yoksa Asus WOLED mi. WOLED daha parlak daha keskin siyah ama gray banding problemi. MSI parlaklık biraz daha düşük renkler daha canlı ama siyahlar WOLED kadar iyi değil. Binbir türlü özellik. Fiyat hesabı falan. Aynı GİF'teki gibiyim. MSI 26.5 MAG 272QPW QD-OLED X28 ya da MSI 26,5'' MAG 273QP QD-OLED X24 bakıyorum. Gönlüm 272qpw'den yana. Hem beyaz hem 280 hz. ya da ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQDMGR alıp WOLED tercih edeceğim.

GİF olarak eklettiremedim.

Ben de şu an OLED monitör alma arefesindeyim. MSI QD-Oled mi yoksa Asus WOLED mi. WOLED daha parlak daha keskin siyah ama gray banding problemi. MSI parlaklık biraz daha düşük renkler daha canlı ama siyahlar WOLED kadar iyi değil. Binbir türlü özellik. Fiyat hesabı falan. Aynı GİF'teki gibiyim. MSI 26.5 MAG 272QPW QD-OLED X28 ya da MSI 26,5'' MAG 273QP QD-OLED X24 bakıyorum. Gönlüm 272qpw'den yana. Hem beyaz hem 280 hz. ya da ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQDMGR alıp WOLED tercih edeceğim.

GİF olarak eklettiremedim.
Eski nesil Woled almayında.
9295.webp
9293.webp

Çok korkutucu. 30 bin verip şöyle bir şey yaşamak kabus olurdu. Sonra bunu servise gönder. 1 ay sonra cevap gelsin. Uğraştırsınlar falan. Evlerden ırak. Alttaki AQDMG modelinin yenisi AQDMGR modeline bakıyorum. Bakalım hangisi olur.
Aqdmgr ve Aqdmg aynı paneli kullanıyor. Kaplama farkı ve yakınlık sensörü eklenmesi dışında aynı monitörler. Samsung qd oled de gen 2, gen 3 ve gen 4 de dayanıklılık olarak önemli geliştirmeler yaptı. LG gen 2 ve gen 3 geçerken dayanıklılık olarak ne yaptı belirsiz. Gen 4 de ek katman ekledi tandem onu biliyoruz sadece.
9307.webp
9305.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34