25k bütçeye alınabilecek telefon onerisi

S24fe kullaniyorum. Spiegen 20w kullanıyorum ben , öneririm
Süper hızlı şarj desteklemiyor diye biliyorum. Şarja taktığınızda ekranda sadece hızlı şarj yazısını görüyorsunuz dimi?

Baseus 30W şarj aletini geçen hafta alıp test ettim. Süper hızlı şarj destekliyor. 27W gücünde şarj ediyor. Tavsiye ederim. Fiyatı 473 TL.

Samsung Süper Hızlı Şarj için bir rehber hazırlamıştım. Ayrıntılar için bakabilirsiniz.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, Sanıyorum üstüne biraz daha ekleyip bunu alacagım, Tecno camon 20pro 5g kullanıyordum 2 gün önce telefonum birden kapandı kronik işlemci mi nedir bi probemı var yapılamadı, Ümidi kestim. Cokta memnundum performansından telefonun. Üzdü yoktan masraf cıkardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper hızlı şarj desteklemiyor diye biliyorum. Şarja taktığınızda ekranda sadece hızlı şarj yazısını görüyorsunuz dimi?

Baseus 30W şarj aletini geçen hafta alıp test ettim. Süper hızlı şarj destekliyor. 27W gücünde şarj ediyor. Tavsiye ederim. Fiyatı 473 TL.

Samsung Süper Hızlı Şarj için bir rehber hazırlamıştım. Ayrıntılar için bakabilirsiniz.

Hocam ayrıca sımdı akakçe üzerinden hepsiburada linklerinde ürünlere bakıyorum, Bazılarında 5G ibaresi var bazılarında yok, Acaba hepsi destekliyor mu , Attıgım linke bakar mısınız rica etsem.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, Sanıyorum üstüne biraz daha ekleyip bunu alacagım, Tecno camon 20pro 5g kullanıyordum 2 gün önce telefonum birden kapandı kronik işlemci mi nedir bi probemı var yapılamadı, Ümidi kestim. Cokta memnundum performansından telefonun. Üzdü yoktan masraf cıkardı.

Hocam ayrıca sımdı akakçe üzerinden hepsiburada linklerinde ürünlere bakıyorum, Bazılarında 5G ibaresi var bazılarında yok, Acaba hepsi destekliyor mu , Attıgım linke bakar mısınız rica etsem.
destekliyor tabi ki bu bütçede 5g desteklemeyen telefon mu var :D
bir de alıyorken şahsen s25 fe alırdım aradaki makas şu an az farklarına değer
45w şarj destekleyen telefonu 25w ile şarj etmek ile 25w destekleyen telefonu 25w ile şarj etmek arasında bile çok hız farkı oluyor çünkü
şu anki telefonum 60w destekliyor ve 5000 mah
25w destekleyen 3900 mah pilden daha hızlı şarj oluyor aynı 25w şarj aletiyle
ekran gövde oranı biraz daha iyi daha hafif daha hızlı şarj oluyor 1 yıl güncellemesi fazla şu andan itibaren

Son düzenleme:
S24 FE'nin 4G versiyonu yok. Hepsi 5G destekliyor. Bütçenizi zorlayacağından önermedim ama S25 FE modeline de bir göz atın.

Ne bileyim hocam ya gidip ayrı ayrı listelemişler, pekte anlamıyoruz sormakta fayda var :D

25 üzerine cıkacagımı dusunmuyordum , Zorlayacak sanırım biraz.

25fe almaya değer mi aradaki farkı verip? Bu fiyatlara çıkıp daha f/p uygun aynı klasmanda telefon yokmudur

karşılaştırma istiyorsanız bakabilirsiniz s25 biraz daha önde

Hocam tecno camon 20 pro 5 g modelını kullanıyordum 2 gün önce bozuldu 2.5 sene sonra cokta memnundum teelefonumdan durduk yere bozulup gıdınce sogudum acıkcası
anladım o zaman s25 fe ye bakın derim

25fe almaya değer mi aradaki farkı verip? Bu fiyatlara çıkıp daha f/p uygun aynı klasmanda telefon yokmudur
eskiden 18e honor 400 vardı alan bayağı kişi oldu 18kya alınabilecek en güzel telefondu ama artık kaybettik
a56 yerine uzun vadede s25 fe daha rahat ettirir
günlük hayat için alacam olsam a56 3-4 sene s25 fe 6 sene benim kullanımımla rahat ettirirdi
ama ultrasonik parmak okuyucunun eksikliğini hissederdim tadı ayrı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri