Yardım En iyi video çeken telefon?

Youtube kanalı için düşünüyorum. S25+ kamera anlamında yeter ama ses kaydı anlamında üzebilir. ASMR tarzı sesleri net alması lazım, dışarıda çekim yapacağım için rüzgar sesi olmaması lazım.

Bu işten anlayan dostlar bunun için ne önerir?

Xiaomi 14T Pro al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k Video çekiyor Xiaomi 14T Pro ve harika bir mikrofonu var

Yurt dışı cihazı alırken en önemli güvenilir satıcı bulmak. Aldığın cihaz sıfır olacak cihazı kayıt ettireceğin kişi de sağlam işin ustası olan biri olursa NPC ve adını hatırlayamadığım bir kaç çip var onlara zarar vermeden güzel bir işçilikle direnç kaydı yapılırsa dediğin sorunların hiçbiri olmaz.
6 sene Mİ 9 kullandım şu an 14T pro kullanıyorum attığım formatın sayısının hesabı yok güncellemeler düzenli ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Şarj tüketme durumu yazılımsal olarak geçici kayıt yapılan programlardan olur. Direnç kaydında böyle durumlar olmaz. Direnç kaydını dediğim gibi iyi bir usta yaparsa orjinal cihaza dönüşüyor gibi düşün. Garanti meselesine gelince TR garantili telefonlar da kulandım Samsung servisine yanlış hatırlamıyorsam 6 kere felan gitmiştim farklı telefonlar da vardı. note 5 s8 note 10 gibi cihazlar. S8 de 8 ayda amoled yanığı oluştu kullanıcı hatası dediler. Note 10 da batarya şişti kullanıcı hatası dendi. MediaMarkt adlı marketten aldığım note 5 cihazında imei klonu oluştu telefon kullanılamaz hale geldi Samsung servisi imei ve içindeki hattın numarasını istedi kullanıma açtı fakat sadece o hatla kullanılabileceğini söyledi. Ben şimdi niye gidip Tr cihazı alayım ? Ek bilgi yd telefonlarda böyle sorunlarla asla karşılaşmadım Mi 9 telefonumun bataryasını 5. senesinde 800 ltye bataryasını değiştirdim o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,141
Üyeler
174,315
Son üye
syron
Geri