Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyuncu Taşınabilir Bilgisayar 83JE00EQTR
Hayır bir üst serianakart yanan modellerden mi?
+ daha iyi işlemci
bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop islemcilerinden hic anlamiyorum
GameRaider FLUX GR16 Intel Core i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FreeDos Gaming Laptop
bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop islemcilerinden hic anlamiyorum
Esential serisini almışssındır sen 65w olması lazım model numarası neydi onun41e aldıydım geçen ay
Memnun musun hocam herhangi bir problem yaşadın mı. Soğutması nasıl özellikle onu merak ediyorum41e aldıydım geçen ay
Lenovo soğutma konusunda nam yapmış bir firma o konuda şüphen dahi olmasın.Memnun musun hocam herhangi bir problem yaşadın mı. Soğutması nasıl özellikle onu merak ediyorum
Ram in 12 olması dezavantaj yaratirmi kısa vadede ? Illa 24 e yükseltmek gerekir mi acaba?Lenovo soğutma konusunda nam yapmış bir firma o konuda şüphen dahi olmasın.
Kısa vadede sorun olacağını düşünmüyorum. Kullanım alanınıza göre yükseltebilirsiniz.Ram in 12 olması dezavantaj yaratirmi kısa vadede ? Illa 24 e yükseltmek gerekir mi acaba?
Lenovo ram yükseltmesinde garanti dışı bırakmıyor elinden geliyorsa kendin upgrade edebilirsin.Ram in 12 olması dezavantaj yaratirmi kısa vadede ? Illa 24 e yükseltmek gerekir mi acaba?