🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Laptop 🔥47.499₺

Ram görselde 16 yazıyor

bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop islemcilerinden hic anlamiyorum
+ daha iyi işlemci
+4 ram
+500gb SSD bu farklr var fakat 57 bandına çıkıldıktan sonra daha iyi seçenekler var zaten
Post automatically merged:

bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop islemcilerinden hic anlamiyorum
GameRaider FLUX GR16 Intel Core i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FreeDos Gaming Laptop

O fiyat bandına bu daha tercih edilebilir.

Masaüstü dizecektim ama dünkü ramleri kaçırdığım için laptop alacağım. Alınır mı ürün. Daha çok cs2 dota vb oynamayı düşünüyorum

Ram in 12 olması dezavantaj yaratirmi kısa vadede ? Illa 24 e yükseltmek gerekir mi acaba?
Kısa vadede sorun olacağını düşünmüyorum. Kullanım alanınıza göre yükseltebilirsiniz.
Post automatically merged:

Ram in 12 olması dezavantaj yaratirmi kısa vadede ? Illa 24 e yükseltmek gerekir mi acaba?
Lenovo ram yükseltmesinde garanti dışı bırakmıyor elinden geliyorsa kendin upgrade edebilirsin.

Geri