❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
64gb earşiv faturası geldi maile öteki onaylandıda kaldı 96 olan

96 mı onay bekliyor hocam sende?
1774333371981.webp

üstteki 64 alttaki 96 durum bundan ibaret üsttekinin faturası geldi. alttaki düşündürüyor ilk alttakini aldım ama.

Bu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri sistemden iptale düştüğünü gördüğünü söyledi

Ekler

• Screenshot_20260324-091330.webp
    Screenshot_20260324-091330.webp
    77.8 KB · Hit: 304
  • Screenshot_20260324-091327.webp
    Screenshot_20260324-091327.webp
    81.4 KB · Hit: 302

En üstteki kargoya teslimatı bekleniyor diyor. İptale düşenleri keşke yine aynı fiyattan koysalar.

Ben de az önce onay bekleyen bi siparişim için aradım, bugün fatura kesilir dedi ama çok güven verici cevap değildi bakalım. Geçmiş olsun hocam.

GSKILL benimde iptal ettiler hocam.Size hangisini gönderecekler

Ben de az önce onay bekleyen bi siparişim için aradım, bugün fatura kesilir dedi ama çok güven verici cevap değildi bakalım. Geçmiş olsun hocam.
Bana müşteri hizmetleri sistemden fiyat kontrol listesinde takibe alındığını ve iptal edildiğini ama iptalin henüz kullanıcı arayüzüne yansımadığını söyledi

Bana müşteri hizmetleri sistemden fiyat kontrol listesinde takibe alındığını ve iptal edildiğini ama iptalin henüz kullanıcı arayüzüne yansımadığını söyledi
Hayır arayıp neden adamları uyandırıyorsunuz anlamıyorum azıcık sabırlı olun ne olup olmadığı belli olur zaten.

Hayır arayıp neden adamları uyandırıyorsunuz anlamıyorum azıcık sabırlı olun ne olup olmadığı belli olur zaten.
Zaten onaylayan müşteri hizmetleri değil ki, merkeze bilgi sağlasa buna gerçekten ihtiyaç var mı? İptaller müşteri hizmetlerinden gelen dönüşlerle mi yapılıyor? Merkez zaten bütün siparişleri görüyor iptal listesini çoktan hazırlamışlardır

Ben sadece onay aşamasında kaldı kontrol eder misiniz deyip detay vermedim 😂 Çünkü çok fazla kişi de yok onay aşamasında kalan. Genelde iptal veya onaylandı olarak duruyor.

Ben sadece onay aşamasında kaldı kontrol eder misiniz deyip detay vermedim 😂 Çünkü çok fazla kişi de yok onay aşamasında kalan. Genelde iptal veya onaylandı olarak duruyor.
Bende şimdi şöyle bi gelişme oldu. Onay aşamasında olan şu iptal edildi.
73940.webp
İptal işlemleri başlayan şu onaylandı(2 adet almıştım. Biri kargoya verilecek olmuştu. Diğeri iptal olmuştu)
73937.webp

Bir gariplik var 😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri