❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
64 lük ve 96 lık ne kadara düşmüştü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

96lık kaça düşmüştü?
1774337751953.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
Hata yaptım. Acele ile 64 lük alacağıma gidip 32 lik aldım hemen hemen aynı fiyata. Üyelik açma falan zaman kaybetmiştim zaten.

Hata yaptım. Acele ile 64 lük alacağıma gidip 32 lik aldım hemen hemen aynı fiyata. Üyelik açma falan zaman kaybetmiştim zaten.
hiç yoktan iyidir hocam öyle deme. bende kullanıırm diye ddr4 çekmiştim. 5 alsaydım kaç tane 4 alırdım yanına :D

Her konu eposta geliyor telefona bildirim düşüyor. bu nasıl gelmedi kafayı yicem ya

hiç yoktan iyidir hocam öyle deme. bende kullanıırm diye ddr4 çekmiştim. 5 alsaydım kaç tane 4 alırdım yanına :D
Aslında üyeliğim vardı ama bir türlü şifre falan hatırlayamadım, tarayıcıda kayıtlı şifrelerde de yoktu. Diğer tel ile yeni üyelik açıp, adres madres onay falan derken çok vakit kaybettim. Hızlı bir şekilde ilk önüme geleni çekmiş oldum

İnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.

İnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.
Burası TR öyle bir ihtimal bekleme :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri