❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar Gerçekçi konuşmak gerekirse kimse malını piyasa fiyatının altından vermez. Ucuza almış olsa bile. Empati kuralım siz alsaydınız piyasa fiyatının altına satar mıydınız? ha çok uçuk fiyata satmaya çalışanlar var ona bir şey demiyorum adam mesela 2x16 rame 30k yazmış ütopik rakamlar bunlar.

Arkadaşlar Gerçekçi konuşmak gerekirse kimse malını piyasa fiyatının altından vermez. Ucuza almış olsa bile. Empati kuralım siz alsaydınız piyasa fiyatının altına satar mıydınız? ha çok uçuk fiyata satmaya çalışanlar var ona bir şey demiyorum adam mesela 2x16 rame 30k yazmış ütopik rakamlar bunlar.
Tabi katılıyorum bu yorumunuza, atıyorum ikinci elde bile piyasası 30 olan bir rami zaten 10kya almışsın bari sen 30 yazma 26 27 yaz alanın da işi görülsün. Bizim insanımız "kazan-kazan" ilişkisini bilmiyor maalesef.

32x2 Trident Z5 ramler anlık olarak geldi. Gelemez diyenler nerde?

Ekler

• IMG_2516.webp
    IMG_2516.webp
    959.2 KB · Hit: 252
Tabi katılıyorum bu yorumunuza, atıyorum ikinci elde bile piyasası 30 olan bir rami zaten 10kya almışsın bari sen 30 yazma 26 27 yaz alanın da işi görülsün. Bizim insanımız "kazan-kazan" ilişkisini bilmiyor maalesef.
Ne 26-27`si 35`e koyarlar, piyasayı yukarı çekerler 😃

Kurulduk pc başına bi umut bugün de belki bişeyler olur diye. Dün uyuyorduk bu saatte :/

Ulan başlığı gördüm en fazla 1-2k indirim vardır diye bakmamıştım bile ne indirimler yapmışlar be gerçekten gönderirlerse h.o alanlara
Aynı şekil, o dakikalarda foruma baktığım halde bu konuyu görmedim bile. Bu kadar sıradan başlık mı atılır abi insan bir iki 🔥🔥 falan ekler hakkımı helal etmiyorum :kappa:

yeni pc diziyordum en çok maliyetti ramlerdi, tüm gün vatanda kasa baktım sadece..... ah gözlerim ahhh

kimse malini piyasa fiyatinin altina vermez ama alıp satmak icin alan çok kardes var 10kya aldiğı ramin piyasası 40k ise gidip 36-37ye ilan girmesine gerek yok koysun 25-30a ihtiyacı olan kardesler yararlansın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri