hsnsrtts
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Hocam 64GB olanı aldım elimde 32ler boşa çıkacak32 gb beyaz ram satmak isteyen varsa ben de ilgileniyorum
Sipariş gelirse 32 leri satarım
Gskıll trident z32GB Beyaz
Hocam 64GB olanı aldım elimde 32ler boşa çıkacak32 gb beyaz ram satmak isteyen varsa ben de ilgileniyorum
kaça bırakıcaksınızHocam 64GB olanı aldım elimde 32ler boşa çıkacak
Sipariş gelirse 32 leri satarım
Gskıll trident z32GB Beyaz
cl46 ram için uğraşması daha çok üzdü beni.bunu kim açtı ya![]()
Vatan Bilgisayar Kampanya Şartını İhlal Ederek Tek Ürün Gönderdi
Vatan Bilgisayar için yazılan 'Vatan Bilgisayar Kampanya Şartını İhlal Ederek Tek Ürün Gönderdi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vatan Bilgisayar...www.sikayetvar.com
La zaten beleşe almışsın
Nasıl bir açlıksa hızını alamamış doldurmuşbunu kim açtı ya![]()
Vatan Bilgisayar için yazılan 'Vatan Bilgisayar Kampanya Şartını İhlal Ederek Tek Ürün Gönderdi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vatan Bilgisayar...www.sikayetvar.com
La zaten beleşe almışsın
Hocam CL32 6400 MHz olan mı bu ? Ben siyahını aldimda Expo var mı32x2 Trident Z5 ramler anlık olarak geldi. Gelemez diyenler nerde?
Aç gözlü. Bu insanlar hiçbir şey haketmiyor.bunu kim açtı ya![]()
La zaten beleşe almışsın
Beyler buna atış serbestbunu kim açtı ya![]()
La zaten beleşe almışsın
Siyahiyla takas var mıisteyen varsa bende satıyorum özelden ulaşabilirsiniz
Ben de aynı durumdayım.Ulan başlığı gördüm en fazla 1-2k indirim vardır diye bakmamıştım bile ne indirimler yapmışlar be gerçekten gönderirlerse h.o alanlara
Ben vatan yerinde olsam diğer şiparişinide iptal edelim daha fazla kudursun diyebunu kim açtı ya![]()
La zaten beleşe almışsın
İndirim bilerek yapılmış bir indirim değildi bence, hatalı fiyatlandırma yaptılar. Yarı fiyatına düşse bile bu kadar ucuz olamazdı.Tekrardan yaparlar mı acaba indirimi![]()