RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
Satacak misin hocam lazim bana bundan 2 tane deBenim kargoda geldi alanlara hayırlı olsun
Tek adet gelir.Bende 1 adet yazıyor ama X2 16 GB yazıyor bide 2 Ramin parasini çekmiş tek görmezler heralde
Zennetmiyorum fatura fiyatı direk 2 ram üzerinden birde tek pakette 2 ram varya paket ondandır ondan 1 yazmıstırTek adet gelir.
Hocam dual aldım desene dual aldıysan 2 adet gelir kutudan çıkarıp tek stick yollayacak halleri yok.Zennetmiyorum fatura fiyatı direk 2 ram üzerinden birde tek pakette 2 ram varya paket ondandır ondan 1 yazmıstır
hangi kanal bizde takip edelim burdan yazamıyorsan ozelden yazarmısınTelegramda bot mesajıyla gördüm bende
Hocam öyle olmuş zaten 32lik tridenti iptal edip muadil olarak s5 ripjaws yollamışlarBu paraya Ripjaws da yollasanız okeyim deseydin.![]()
XD yanlıs anlaşılma olduHocam dual aldım desene dual aldıysan 2 adet gelir kutudan çıkarıp tek stick yollayacak halleri yok.
Diğeri hala onayda onu oylama ihtimalleri varmı sence 64gbHocam dual aldım desene dual aldıysan 2 adet gelir kutudan çıkarıp tek stick yollayacak halleri yok.