❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alanlara hayırlı olsun şimdiden. Bendede şuan aktif trident z5 2x16 var. Görseydim bi 2x16 daha alıp 64 gb yapma işi güzel olurdu 4 channel ile. Konudan sonra 2. El ilanlara baktımda. 0 a yakın satan insanlara tek diyeceğim yastığınızın iki tarafıda sıcak olur inş :kekw:
İyi ki yapmamışsınız hocam, amd de intel de 4 channel ramde 3600mhz'den yukarısını desteklemiyor. 2 stick her zaman daha performanslı.

İyi ki yapmamışsınız hocam, amd de intel de 4 channel ramde 3600mhz'den yukarısını desteklemiyor. 2 stick her zaman daha performanslı.
En kötü yedekte 32 dururdu ya kötümü olurdu. Bozulsa ayrı olarak 30k veresim yok ramlere. Zaten düzgün çalışmazlardı tahminimce. Benim ram profili 5600mhz ye cl28.

Ben hatalı fiyattan ürün alınca iptal ediliyor ama ben almayınca alanlara teslim ediliyor. Neyse alanlara h.o

Orası öyle, yenisini takıp eskisini satarak karlı bir iş gerçekleşmiş olurdu. Kısmet değilmiş :)
Şu sıralar şöle hatalı fiyattan SSD arayışındayım. 2tb varda anakartım yanlış bilmiyosam 1 tane daha ssd takılınca darboğaza düşmüyodu. Bulabilirsem şöle ekstra 1 veya 2 TB istiyorum. Oyunlarımı ana hafızaya fazla depolayıpda yormak istemiyorum. Zatem sürekli bişiler indirip sildiğim için oran yavaştan düşmeye başladı.

RAM'leri gelenleri görünce bizim kıskançlık. :kekw:

1774350426081.webp

Vatanı şaha kaldırmamız lazım diğer sitelerde kıskanıp böyle bir kampanya yapsınlar

Bu hanginiz allah için
Yapay zeka milletin zekasını aldı götürdü :D

Dükkanlar zaten bu ramları kullanıcılara eski fiyattan bile satamıyordu. Bir çok adam zar zor DDR5 e geçiş yapıyordu.

Güncel fiyatla iyicene Ram bölümü çökmüş durumda.
Dükkana giren Ram tarafa yüzünü çeviremiyor cüzdanı çalınır diye. :D
Zaten çok fazla dayanamazlar satış yapamıyorlar firmalar el mecbur Ram fiyatlarını indirmeli.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,829
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri