Ailemi nasıl ikna edebilirim ?

Bu kişiden kişiye değişir herkes için aynısı söylenemez.
Genel olarak 250cc başlangıç motoru değildir.
Ehliyeti verirken bile başlagıçta küçük motorlarda başlayın diyoruz.
a2 direksiyon eğitimini bile 200 cc ile verirlerken 250 cc gayette başlangıç olabilir

Merhabalar motor almak istiyorum kafamdaki motor 250SR Özellikle Babam alırsan hakkımı helal etmem tarzında söylemlerde bulunuyor bu canımı çok sıkıyor + olarak Nişanlımda Almanı istemiyorum ama alırsanda sen bilirsin ( kazadan korkuyor) Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum Arkadaşlarımın hepsinde motor var bu yaz piyasan yapmayı planlıyorduk böyle olunca moralim bozuldu
Bence haklılar gereklı bir şey degıl heves için değmez canın daha kıymetli sonuçta motor yüzünden 1 senede 8 e yakın akrabamı kaybettim durum varsa araba al takıl kafana göre

a2 direksiyon eğitimini bile 200 cc ile verirlerken 250 cc gayette başlangıç olabilir
A2 direksiyon eğitimi sadece 200cc ile verilmiyor.
Biz 180cc ile veriyoruz mesela.
Torku ve hp değerleri düşürülmüş versiyonlar ile.

Bu kişiden kişiye değişir herkes için aynısı söylenemez.
Genel olarak 250cc başlangıç motoru değildir.
Ehliyeti verirken bile başlagıçta küçük motorlarda başlayın diyoruz.
Kendine hakim olan motorun gücünün bilincinde olan biri daha fazlasıyla bile başlayabilir ama herkeste o bilinç yok anlık olarak gazı kökleyim diyip 70i geçmemesi gereken bir ara yolda saniyeler içinde 100+ hızlara çıkıyorlar. Çoğu genelde bir aksilik olmadan geri yavaşlıyor ama bazılarını hayattan koparan an o an oluyor işte…

A2 direksiyon eğitimi sadece 200cc ile verilmiyor.
Biz 180cc ile veriyoruz mesela.
Torku ve hp değerleri düşürülmüş versiyonlar ile.
çevremde bir sürü motorcu arkadaşım var hiçbirinin 200 cc altında motor ile aldığını görmedim merdiven altı kurslar falan 125 cc ile veriyor a2 dediğin ehliyet 600 ccye kadar imkan sunuyor sana kalkıpta 125 lik ile eğitim vermek fiyasko olur zaten

çevremde bir sürü motorcu arkadaşım var hiçbirinin 200 cc altında motor ile aldığını görmedim merdiven altı kurslar falan 125 cc ile veriyor a2 dediğin ehliyet 600 ccye kadar imkan sunuyor sana kalkıpta 125 lik ile eğitim vermek fiyasko olur zaten
Hocam nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 20 yıla aşkın süredir bu işle uğraşıyoruz.
125cc motorla a1 ehliyeti veriliyor zaten
A2 içinde 180cc ile 250cc arasında kullananlar var.
Biz naked 180cc ile veriyoruz. Kullanımın kolay oluşundan ötürü
Amacımız en kolay şekilde ehliyeti vermek. 250cc ile neden vermiyorsunuzun 2. Yanıtı da kolay tekere gelmesi
Sonuçta kursiyer motorda tek başına anlık yaptığı şeyler hayatına mal olabilir. O yüzden olabildiğince risksiz makinelerle ehliyet veriyoruz.

Hocam nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 20 yıla aşkın süredir bu işle uğraşıyoruz.
125cc motorla a1 ehliyeti veriliyor zaten
A2 içinde 180cc ile 250cc arasında kullananlar var.
Biz naked 180cc ile veriyoruz. Kullanımın kolay oluşundan ötürü
Amacımız en kolay şekilde ehliyeti vermek. 250cc ile neden vermiyorsunuzun 2. Yanıtı da kolay tekere gelmesi
Sonuçta kursiyer motorda tek başına anlık yaptığı şeyler hayatına mal olabilir. O yüzden olabildiğince risksiz makinelerle ehliyet veriyoruz.
hocam 250 ccyi tekere getiren 200 ccyide getirir zaten torku düşürülmediği sürece aralarında uçurum bi fark yok bisiklet deneyimi bile olmayan arkadaşı 250 ile başlattık gayet rahat bir şekilde kavradı tabi kişiden kişiye değişir beceremeyen insana 50 cc versen bile ayakta duramaz

Merhabalar motor almak istiyorum kafamdaki motor 250SR Özellikle Babam alırsan hakkımı helal etmem tarzında söylemlerde bulunuyor bu canımı çok sıkıyor + olarak Nişanlımda Almanı istemiyorum ama alırsanda sen bilirsin ( kazadan korkuyor) Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum Arkadaşlarımın hepsinde motor var bu yaz piyasan yapmayı planlıyorduk böyle olunca moralim bozuldu
Aileni nişanlını bir şey olacak korkusuyla yaşattığına değmez bence. Olası bi kazada kalıcı hasarda alabilirsin. Bence nişnalında ailende istemiyorsa heves uğruna alma

bana bile 50cc honda cross sport x çok geliyordu,125 den fazlası intihar girişiminden başka bir şey değil benim gözümde

Geri