Autocad gibi uygulamalar için laptop önerisi

Hocam merhaba bizim monster var rtx4060ti ve i7 12.nesil gayet yeterli oluyor outocatde

Fark yok.
Belki üretim ayı farklıdır
attığınız modelin satıcılarından önerdiğiniz güvendiğiniz var mı yoksa sadece model olarak mı attınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba bizim monster var rtx4060ti ve i7 12.nesil gayet yeterli oluyor outocatde
maksat autocad için yeterli olması değildi beni anlayanlar anladı çok yorulmayacak demek istedim ama tabi arada the forest, sons of the forest gibi couple oyunlar oynar diye güncel bir şey istedim

attığınız modelin satıcılarından önerdiğiniz güvendiğiniz var mı yoksa sadece model olarak mı attınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maksat autocad için yeterli olması değildi beni anlayanlar anladı çok yorulmayacak demek istedim ama tabi arada the forest, sons of the forest gibi couple oyunlar oynar diye güncel bir şey istedim
Hepsiburada üzerinden almanız en mantıklısı
Satıcı da hangisi ucuzsa

Hepsiburada üzerinden almanız en mantıklısı
Satıcı da hangisi ucuzsa
satıcılarla alakalı sorun yaşanmaz yani değil mi? çünkü farklı satıcılar filtre kahve kağıdının bile sadece kutusunu basıp içine başka ürün koymuş potansiyelde satıcılar var laptop tarafında ne gibi şeyler oluyor bilmiyorum

satıcılarla alakalı sorun yaşanmaz yani değil mi? çünkü farklı satıcılar filtre kahve kağıdının bile sadece kutusunu basıp içine başka ürün koymuş potansiyelde satıcılar var laptop tarafında ne gibi şeyler oluyor bilmiyorum
Ben satmıyorum sonuçta reis bilemem
Ama bu tip şeylerin çok büyük yasakları var.
Kimsenin o riski alabileceğini sanmıyorum
Satıcının puanı yüksekse al geç

Ben satmıyorum sonuçta reis bilemem
Ama bu tip şeylerin çok büyük yasakları var.
Kimsenin o riski alabileceğini sanmıyorum
Satıcının puanı yüksekse al geç
güvenemedikleri için medimarkta falan bakacaklar herhalde de bende olsam çekinirdim ya pazardan elma almıyosun sonuçta

@Ensar1453 başka önereceğiniz var mı hocam bildiğimiz satıcılardan

teşekkür ederim öncelikle, f/p olarak hangisidir sizce
Düne kadar asus daha ucuzdu.
Şuan gamegaraj daha mantıklı
Ram 16x1 olmasıda avantaj daha sonra arttırılabilir
Yada direk 32gb olan versiyonuda tercih edilebilir.

Düne kadar asus daha ucuzdu.
Şuan gamegaraj daha mantıklı
Ram 16x1 olmasıda avantaj daha sonra arttırılabilir
Yada direk 32gb olan versiyonuda tercih edilebilir.
teşekkür ederim hocam iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri