Ensar1453
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 950
Fark yok.
Belki üretim ayı farklıdır
Fark yok.
attığınız modelin satıcılarından önerdiğiniz güvendiğiniz var mı yoksa sadece model olarak mı attınız?Fark yok.
Belki üretim ayı farklıdır
maksat autocad için yeterli olması değildi beni anlayanlar anladı çok yorulmayacak demek istedim ama tabi arada the forest, sons of the forest gibi couple oyunlar oynar diye güncel bir şey istedimHocam merhaba bizim monster var rtx4060ti ve i7 12.nesil gayet yeterli oluyor outocatde
Hepsiburada üzerinden almanız en mantıklısıattığınız modelin satıcılarından önerdiğiniz güvendiğiniz var mı yoksa sadece model olarak mı attınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maksat autocad için yeterli olması değildi beni anlayanlar anladı çok yorulmayacak demek istedim ama tabi arada the forest, sons of the forest gibi couple oyunlar oynar diye güncel bir şey istedim
satıcılarla alakalı sorun yaşanmaz yani değil mi? çünkü farklı satıcılar filtre kahve kağıdının bile sadece kutusunu basıp içine başka ürün koymuş potansiyelde satıcılar var laptop tarafında ne gibi şeyler oluyor bilmiyorumHepsiburada üzerinden almanız en mantıklısı
Satıcı da hangisi ucuzsa
Ben satmıyorum sonuçta reis bilememsatıcılarla alakalı sorun yaşanmaz yani değil mi? çünkü farklı satıcılar filtre kahve kağıdının bile sadece kutusunu basıp içine başka ürün koymuş potansiyelde satıcılar var laptop tarafında ne gibi şeyler oluyor bilmiyorum
güvenemedikleri için medimarkta falan bakacaklar herhalde de bende olsam çekinirdim ya pazardan elma almıyosun sonuçtaBen satmıyorum sonuçta reis bilemem
Ama bu tip şeylerin çok büyük yasakları var.
Kimsenin o riski alabileceğini sanmıyorum
Satıcının puanı yüksekse al geç
@Ensar1453 başka önereceğiniz var mı hocam bildiğimiz satıcılardan
teşekkür ederim öncelikle, f/p olarak hangisidir sizce
Düne kadar asus daha ucuzdu.teşekkür ederim öncelikle, f/p olarak hangisidir sizce
teşekkür ederim hocam iyi forumlarDüne kadar asus daha ucuzdu.
Şuan gamegaraj daha mantıklı
Ram 16x1 olmasıda avantaj daha sonra arttırılabilir
Yada direk 32gb olan versiyonuda tercih edilebilir.