Autocad gibi uygulamalar için laptop önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
720
Arkadaşım için bakıyorum kendisi mimarlık okuduğu için autocad kullanması gerekmiş ve eski laptopu kullandırtmamış sanırım.

Mimari çizimler dışında dizi film dışında çok kullanmaz zaten. Bütçe 40-50 civarları olsa yeterli diye düşünüyorum

öncelikle teşekkür ederim
öne çıkan özellikleri neler ekran kartı fiyatına göre normal mi bilmiyorum ama
+ kasa kalitesi
+ ekran kalitesi
+ soğutma kalitesi

bu modeli diğer muadil modellerinden ayıran farklar bunlar. Bu bütçeye bunu al geç AutoCad'e yeterli.

+ kasa kalitesi
+ ekran kalitesi
+ soğutma kalitesi

bu modeli diğer muadil modellerinden ayıran farklar bunlar. Bu bütçeye bunu al geç AutoCad'e yeterli.
satıcı soru işareti bıraktı 50k ya idefixte aynı satıcı da var

bunun gibi satıcılarda neden daha uyguna geliyor ben genelde böyle satıcılardan pahalı ürün almaya çekiniyorum @talhabkr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burası da güvenilirse 2 bin daha ucuza alalım

Son düzenleme:
AutoCAD için ise işlemci önemli. 3D çizim için ise grafik kartı. Autocad çalıştırmayan bilgisayar kalmamıştır. Sadece Acad için ise çok kasmaya gerek yok. Ekran kartı kullanmaz pek. Ama büyük dosyalar için iyi işlemci lazım. Layer arttıkça kasmasın diye. Ama okulda genelde öyle projeler olmaz.

AutoCAD için ise işlemci önemli. 3D çizim için ise grafik kartı. Autocad çalıştırmayan bilgisayar kalmamıştır. Sadece Acad için ise çok kasmaya gerek yok. Ekran kartı kullanmaz pek. Ama büyük dosyalar için iyi işlemci lazım. Layer arttıkça kasmasın diye. Ama okulda genelde öyle projeler olmaz.
2. sınıfa geçecek kendisi, sadece autacad açsın diye değil zaten maksat. Güzel bi pc olsun kafasında yoksa benim imzadaki pc’de gözümde eskidi baya ama o bile hayli hayli açar biliyorum

2. sınıfa geçecek kendisi, sadece autacad açsın diye değil zaten maksat. Güzel bi pc olsun kafasında yoksa benim imzadaki pc’de gözümde eskidi baya ama o bile hayli hayli açar biliyorum
Benim tavsiyem 3D de kullanabileceği bir şey bakması olur madem alacak. İleride 3D programları da rahat kullansın. Genelde AMD işlemci ile Nvdia yapıyorlar masaüstüne ama laptoplara hakim değilim. Şimdiden güle güle kullansın.

Benim tavsiyem 3D de kullanabileceği bir şey bakması olur madem alacak. İleride 3D programları da rahat kullansın. Genelde AMD işlemci ile Nvdia yapıyorlar masaüstüne ama laptoplara hakim değilim. Şimdiden güle güle kullansın.
vallahi üstte attıklarına baktım linki de attım ama satıcısından dolayı kararsızlık var. teşekkürler sağ olun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri