❌İndirim Bitti! ThermalRight Burst Assassin 120 SE ARGB White 6 Borulu 1.079 TL (TRENDYOL KUPON)

CapsLock

80+
Reaksiyon skoru
71
Normalde o markanın bir tık alt modelini alacaktım ama, şu ürüne kafam takıldı, bu da işimizi görür gibi, bunu almayı düşünüyorum. performans serisi bir işlemci değil işlemcim.

alınır mı

Normalde o markanın bir tık alt modelini alacaktım ama, şu ürüne kafam takıldı, bu da işimizi görür gibi, bunu almayı düşünüyorum. performans serisi bir işlemci değil işlemcim.

700 lira etmez bence bu dostum 380 daha ver başlıktakini al hem fanları daha kaliteli hem 6 bakır soğutucusu var aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.

r5 5600 icin bakiyordum soyle bir seyler. nasildir cok para gibi geldi ikinci elde ucuza kovalanmaz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya bu nasil
İşlemciniz için yeterli hatta fazla bile sayılır hocam thermalright ın diğer modellerinin indirime girmesini bekleyebilirsiniz aciliyet yok ise

700 lira etmez bence bu dostum 380 daha ver başlıktakini al hem fanları daha kaliteli hem 6 bakır soğutucusu var aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.
Evet kesinlikle

Hocam fan sesi konusunda üzebilir sizi

r5 5600 icin bakiyordum soyle bir seyler. nasildir cok para gibi geldi ikinci elde ucuza kovalanmaz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya bu nasil
Aynısı bu beyaz benim setupa gitmez diyorsan bunu al bence.

siyah rengi var mi arkadaslar?
Argb siyah modeli indirimde değil hocam ışıksız olan modeli de gayet kaliteli onu da tercih edebilirsiniz
1774427402981.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir