❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Bayram öncesi hepsiburadadan 1645 tl aldım. çok beğendim kısa vadeliyi deneyimim de. ikincisi için bugün tekrar sipariş düşünüyordum . iyi ki foruma girmişim .şimdi 1214 tl aldım . Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Çocuklarım baya mutlu olacak.
Fakat X ınput moduna geçiş yapamıyorum.bilen varsa yazabilir mi ?
ortadaki üçlü tuşlara sağ ve sol olacak şekilde basılı tut geçmezse 1 2 kere tekrar et

Bayram öncesi hepsiburadadan 1645 tl aldım. çok beğendim kısa vadeliyi deneyimim de. ikincisi için bugün tekrar sipariş düşünüyordum . iyi ki foruma girmişim .şimdi 1214 tl aldım . Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Çocuklarım baya mutlu olacak.
Fakat X ınput moduna geçiş yapamıyorum.bilen varsa yazabilir mi ?
bu kollarda gellikle power ile açıyorken yada x a y b tuşları ile basınca o modlara geçiyor.

Ürün flash indirimde + ELEKTRONİK300 kuponu ile 1215 TL - 30 TL takip et kazan. Dip fiyat akakçe

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca bonus indirim: satıcıyı takip et 30 TL kazan

Alıntıyı görüntüle
hala var neden bittiye aldın ki,
%10 nays alınabilir yada 3 taksit f/p duruyor ama kalite orta şeker claws da

750ye almıstım günde 1 kez 5saniyeligine gelip gidiyor ,uygulaması cok yetersiz sarj tam olup olmadıgı görülemiyor yada tam % göstermiyor sadece %25 altında ibaresi var ve tak diye sarj standına oturmuyor ,icinde bi tıkırtı var mousun bosta bir parca var skatezleri yıprandı temiz kaymıyor vs vs onun dısında eh işte bir mouse tecrübeme göre.

hala var neden bittiye aldın ki,
%10 nays alınabilir yada 3 taksit f/p duruyor ama kalite orta şeker claws da

750ye almıstım günde 1 kez 5saniyeligine gelip gidiyor ,uygulaması cok yetersiz sarj tam olup olmadıgı görülemiyor yada tam % göstermiyor sadece %25 altında ibaresi var ve tak diye sarj standına oturmuyor ,icinde bi tıkırtı var mousun bosta bir parca var skatezleri yıprandı temiz kaymıyor vs vs onun dısında eh işte bir mouse tecrübeme göre.
Hocam bu marka fason ürün kullanan bir marka farklı ürünlerine göre değerlendiremezsin. Bu ürünü gamepad piyasasında bir çok bilinen marka, marka basıp kullanıyor EasySMX ve Ajazz gibi. Sensörü switchi ve MCU'su belli olmayan bir mouse alırsan bu tür sorunları yaşaman çok olağan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu marka fason ürün kullanan bir marka farklı ürünlerine göre değerlendiremezsin. Bu ürünü gamepad piyasasında bir çok bilinen marka, marka basıp kullanıyor. EasySMX ve Ajazz gibi.

Konu sahibine teşekkürler. İndirim bitmemiş, 1184 3 taksit seklinde aldım.
9. nesil Xbox ve Gamesir Nova Lite vardı elimde, bu da yedek olur artık.

İndirim devam ediyor. Çektim bi tane, eyvallah

Bende çektim bi tane sağ olasın

Bende başka bir kol mevcuttu fakat yorumlara güvenerek şimdi bunu da sipariş ettim bakalım. Yedekte dursun diye.

Bu forum insana para harcatıyor ahahah :)

Screenshot_20260325_122211_Trendyol.webp

Son düzenleme:
Elimde temudan gelen dandik gamepad vardı bunu aldım bedavaya geldi resmen ama iyi mi? kötümü bilmiyorum özellikleri ne bilmiyorum bilen arkadaş varsa aydınlatabilirmi?

Ekler

• IMG_8615.webp
    IMG_8615.webp
    35.6 KB · Hit: 65
taksit hangi karta var ben göremedim bir türlü (world hariç hepsiymiş :) )

Geri