Monitörümde Yatay Çizgiler Oluştu

mbaberat

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba öncelikle monitörümün modeli Asus Tuf VG249QM1A 270 Hz Fast IPS’dir ürünü geçen yıl şubat ayında almıştım bir kaç aydır üründe garip şeyler oluyor görüntüde belirttiğim gibi yatay çizgiler oluyordu ancak sayısı az olduğu için idare edilebiliyordum şimdi ise durum fotoğrafdaki kadar vahim oldu açılış logosu bile gözükmüyor acaba sorun monitörde mi ekran kartında mı ekran kartı modelim ise ASUS Dual 6650 XT. Sıkıntının hangisinde olduğunu ve neler yapabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG_2485.webp
    IMG_2485.webp
    1 MB · Hit: 15
Merhaba öncelikle monitörümün modeli Asus Tuf VG249QM1A 270 Hz Fast IPS’dir ürünü geçen yıl şubat ayında almıştım bir kaç aydır üründe garip şeyler oluyor görüntüde belirttiğim gibi yatay çizgiler oluyordu ancak sayısı az olduğu için idare edilebiliyordum şimdi ise durum fotoğrafdaki kadar vahim oldu açılış logosu bile gözükmüyor acaba sorun monitörde mi ekran kartında mı ekran kartı modelim ise ASUS Dual 6650 XT. Sıkıntının hangisinde olduğunu ve neler yapabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?
onu şöyle anlarsınız bilgisayar kapalı iken monitörü açın menüde v.s oluyorsa monitör olmuyorsa ekran kartınındandır ama bana monitörden gibi geldi

Daha yakın bir hali
yani hocam ekran gibi korkmayın 2 olasılık var ya kablo ya panel başka bi portta kablonuz varsa deneyin ona göre haraket edersiniz dp ise hdmi filan deneyin belki portta bir sıkıntı vardır ama panel gitmiş gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,057
Üyeler
190,685
Son üye
islamsoylu
Geri