❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Hocam bu marka fason ürün kullanan bir marka farklı ürünlerine göre değerlendiremezsin. Bu ürünü gamepad piyasasında bir çok bilinen marka, marka basıp kullanıyor EasySMX ve Ajazz gibi. Sensörü switchi ve MCU'su belli olmayan bir mouse alırsan bu tür sorunları yaşaman çok olağan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower force da bu muhabbet var. Monitörler gibi
üretici biryerden birkaç markaya dağıtıyor. Etiketi markayı değiştirip satıyorlar.
Bu konuda üretici Claw's mı ?

gamepower force da bu muhabbet var. Monitörler gibi
üretici biryerden birkaç markaya dağıtıyor. Etiketi markayı değiştirip satıyorlar.
Bu konuda üretici Claw's mı ?
Üretici claws değil marka basan firma claws ve evet gamepower forceda da var bir kaç marka satıyor aynı ürünü

cok methettiniz 1000tlde puan vardı 180e aldık bakalım

Mouse var mı kuponu kullanalim

Hocam bu marka fason ürün kullanan bir marka farklı ürünlerine göre değerlendiremezsin. Bu ürünü gamepad piyasasında bir çok bilinen marka, marka basıp kullanıyor EasySMX ve Ajazz gibi. Sensörü switchi ve MCU'su belli olmayan bir mouse alırsan bu tür sorunları yaşaman çok olağan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Easysmx x15 den iyi mi bu?

Geçen paylaşıldığında da görmüştüm standı falan bayağı hoş duruyor. Yayın yapıyorum arka plana koyucam güzel gözükmesi için, iki tane çektim teşekkürler paylaşım için.

Nays ile ödedim 1050tl ye geldi gayet güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri