Koltuk Yıkama Makinası?

inzilbeth

80+
Reaksiyon skoru
85
Merhaba, evimi taşıyorum ve koltukları da yıkamaya karar verdim. Evinde koltuk yıkama makinesi olan veya tavsiye edebileceğiniz ürün varsa yanıtlarınızı bekliyorum

Hocam benim anneannem adını bilmediğim kurumsal bir firmaya 1 halı ve 3 koltuk yıkamasına 4.000 ya da 5.000 lira mı ne verdi. Eğer koltuklarınızı sürekli yıkama gereği duymuyorsanız ve sırf 1 kerelik yapacaksanız bence makineye vereceğiniz parayı harcayacağınız eforu da hesaba katarsak direkt 1 kereliğine bir firmaya da temizlettirebilirsiniz.

Hocam benim anneannem adını bilmediğim kurumsal bir firmaya 1 halı ve 3 koltuk yıkamasına 4.000 ya da 5.000 lira mı ne verdi. Eğer koltuklarınızı sürekli yıkama gereği duymuyorsanız ve sırf 1 kerelik yapacaksanız bence makineye vereceğiniz parayı harcayacağınız eforu da hesaba katarsak direkt 1 kereliğine bir firmaya da temizlettirebilirsiniz.
Ama koltuk yıkama makinesi araba için de kullanılabiliyor. Kumaş koltuklu bir araba var ise amorti süresi daha kısa olabiliyor. Gerçekten kumaş koltuklu bir araba başka türlü temizlenmiyor çünkü. Bunu da unutmamak gerek

Geri