2500-3000 arası klavye önerileriniz nedir

Reaksiyon skoru
0
Manyetik ve mekanik arasında çok fark var mı arkadaşlar genel olarak valorant ve fps oyunları oynuyorum

Genel olarak FPS oyunları oynuyorsan manyetik ile mekanik arasında dağlar kadar fark var. Manyetik ve mekanik klavyenin ayrımını sana şu şekilde anlatayım: Mekanik klavyelerde tuşa bastığında sadece bastığın yöne giderken manyetik klavyelerde tuşa ne kadar bastırdıysan o kadar bastığın yöne gider. Bu da FPS oyunlarında karakterinin hareketlerini mekanik klavyelere kıyasla daha iyi kontrol edebilmeni sağlar. Şuan alacak olsam şunlardan birini alırdım:

Hocam akko ile mchose markaları arasında fark var mı akko fun serisi hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak FPS oyunları oynuyorsan manyetik ile mekanik arasında dağlar kadar fark var. Manyetik ve mekanik klavyenin ayrımını sana şu şekilde anlatayım: Mekanik klavyelerde tuşa bastığında sadece bastığın yöne giderken manyetik klavyelerde tuşa ne kadar bastırdıysan o kadar bastığın yöne gider. Bu da FPS oyunlarında karakterinin hareketlerini mekanik klavyelere kıyasla daha iyi kontrol edebilmeni sağlar. Şuan alacak olsam şunlardan birini alırdım:

.

Hocam akko ile mchose markaları arasında fark var mı akko fun serisi hoşuma gitti

.
Fark yok ikisi de oldukça kaliteli klavyeler. Örnek vereyim AKKO manyetik switchler 6 bin liradan başlıyor MCHOSE 4 bin liradan başlıyor. Aradaki farkları bu. Ayrıca F tuşları yok bahsettiğin modelde. Sorun olmayacaksa al. Sorun olacaksa 3 bin lira civarında F tuşları olan klavyelerde mevcut ama manyetik değil, mekanik.

Fark yok ikisi de oldukça kaliteli klavyeler. Örnek vereyim AKKO manyetik switchler 6 bin liradan başlıyor MCHOSE 4 bin liradan başlıyor. Aradaki farkları bu. Ayrıca F tuşları yok bahsettiğin modelde. Sorun olmayacaksa al. Sorun olacaksa 3 bin lira civarında F tuşları olan klavyelerde mevcut ama manyetik değil, mekanik.
hocam bende klavye alıcam ve bu konuda bir tık kararsız kaldım sen galiba klavyelerden anlıyorsun sence aula f87 pro alınır mı 75lik bir klavye alıcamda veya bu fiyata bildiğin daha iyi bir klavye var mı 75lik

Fark yok ikisi de oldukça kaliteli klavyeler. Örnek vereyim AKKO manyetik switchler 6 bin liradan başlıyor MCHOSE 4 bin liradan başlıyor. Aradaki farkları bu. Ayrıca F tuşları yok bahsettiğin modelde. Sorun olmayacaksa al. Sorun olacaksa 3 bin lira civarında F tuşları olan klavyelerde mevcut ama manyetik değil,

Kısa yolları var değil mi hocam 60lı olanlarda

hocam bende klavye alıcam ve bu konuda bir tık kararsız kaldım sen galiba klavyelerden anlıyorsun sence aula f87 pro alınır mı 75lik bir klavye alıcamda veya bu fiyata bildiğin daha iyi bir klavye var mı 75lik
bütçen ne? nerden alıyorsun o klavyeyi ve kaç liraya alıyorsun?

Kısa yolları var değil mi hocam 60lı olanlarda
var ama uğraştırıyor fn tuşun basıp sonra rakamlara basman gerekiyor pratik değil yani

hocam bütçe 2800 civarı klavyeyi hepsiburadan alıcaktım orda 2600 link bu :
https://www.hepsiburada.com/aula-f8...buz-mavisi-p-HBCV0000AA7ODO?magaza=Teknostore
başka seçeneğiniz yoksa alabilirsiniz ben aula sevmiyorum ama üzecek bi klavye olduğunu da düşünmüyorum linkini attığım klavyelerin satıcısı olan gaming gen, hepsiburada da beta plus adıyla satış yapıyor buraya da bakın isterseniz https://www.hepsiburada.com/magaza/beta-plus-teknoloji

hocam kb904l kullandığın gözüküyor altta da nasıl klavye bi ara o klavyeyi de baya bir düşündüm ama galiba bir kaç sorunu varmış doğru mudur
Kb900L 884L 904L kullandım havitin gayet iyiler F75 F99 da kullandım ben sürekli değişiyorum ekipman klavye mouse kulaklık şeklinde

Geri