cosori al bunu alacağına bu ne schaferharika fırsat çektim bir tane sağolasın
kanka iyi mi? bu alıcam evede tavuk patates için falanTrendyol kategorisinde en çok satanlarda #1 numara. Normalde 2000 TL bugün 300 TL kupon vermiş + ELEKTRONİK300 kuponu ile birleşiyor. Nays varsa %10 iade 1260 TL'ye gelir. Ürünün yorumları bol ve tutmuş iyi bir model. İhtiyacı olan bir büyüğüme hediye olarak aldım. Piyasa fiyatının epey altında olduğu için paylaştım. Peşine 3 taksit de var.
![]()
Schafer Thermochef XL Airfryer/Sıcak Hava Fritözü-Siyah - Fiyatı, Yorumları
Thermochef XL Airfryer/Sıcak Hava Fritözü-Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Cosori ürünleri bi ara 1-2 bin TL satıldı ama şu an 3-4 bin TL altına yok maalesef.cosori al bunu alacağına bu ne schafer![]()
İyi de 300 TL kupon vardı kaldırmışlar. Tekrar gelecek mi diye bakıyorum.kanka iyi mi? bu alıcam evede tavuk patates için falan
cosori al bunu alacağına bu ne schafer![]()
valla bende düştü baya ELEKTRONİK kodu ilede 300 daha düştü 1600e sipariş verdimİyi de 300 TL kupon vardı kaldırmışlar. Tekrar gelecek mi diye bakıyorum.
300 TL bitti şu an 100 TL kupon var. Sen 100 TL ürün altı kupon + 300 TL elektronik kuponu ile almışsın. Böyle de iyi fiyat. Hayırlı olsun.valla bende düştü baya ELEKTRONİK kodu ilede 300 daha düştü 1600e sipariş verdim
Mis gibi, hayırlı olsun. Uzun zamandır sipariş vermediysen ek 150 TL kupon tanımlanmıştır.ilk yazdığında aldım bir kaç kupon falan birleşti bir şeyler oldu 1250tlye geldi 3e de böldüm mis gibi eyw.
kaynak bizim siksok kanalların sabah programlarına uzman diye çağırdıkları özürlülerHocam bu şekilde direk sonuç olmaz kaynak belirtmeniz daha doğru olur
İyi model mi satıcı nasıl?Saat 16:00 editi - ürün altı 300 TL kupon tükendi, 200 TL kupon gelmiş. 1499 TL'ye alabilirsiniz. ELEKTRONİK300 kuponu da tükenmek üzere.
Alıntıyı görüntüle
Trendyol kategorisinde çok satanlarda #1 numara. Normalde 2000 TL bugün 300 TL kupon vermiş + 300 TL indirim sağlayan ELEKTRONİK300 kuponu ile birleşiyor. Nays varsa %10 iade 1260 TL'ye gelir. Ürünün yorumları bol ve tutmuş iyi bir model. İhtiyacı olan bir büyüğüme hediye olarak aldım. Piyasa fiyatının epey altında olduğu için paylaştım. Peşine 3 taksit de var.
![]()
Schafer Thermochef XL Airfryer/Sıcak Hava Fritözü-Siyah - Fiyatı, Yorumları
Thermochef XL Airfryer/Sıcak Hava Fritözü-Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle