drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,895
Bende ki ramleride vericem onaKanka ucuza satıyorsun bence daha pahallıya sat. Aman zarar edersin.
Bende ki ramleride vericem onaKanka ucuza satıyorsun bence daha pahallıya sat. Aman zarar edersin.
Temizinden yakaladım bugün geçti elime![]()
adam ürünü almadan ilana koymuş helal olsun gardaşım foruma da yeni katılmış![]()
tg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın bunlar iyiymiş diyorlar kanal mı bilemedim yasak sonuçta yazamam link atamam soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım@thepublicman biladerim telegram vericek misin artık ?
nasılsın aşk adamtg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın soranlara yanıt olsun 24 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş
hocam nasılsınız iyisiniz inşallah. size mesaj göndermedim. ama mesajınızı bekliyorum. kendinize iyi bakınız. sağlıcakla kalıntg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş alayı racon kesiyor tek yiyen tek ölürmüş oymuş buymuş araştır bul herkes yazıyor işte kanalları
Taze fırsat bulmuş gibiydim de kaçırdık s26 42 ye düşmüş 1 stok acaba gönderildi mi onu düşünüyorumhocam nasılsınız iyisiniz inşallah. size mesaj göndermedim. ama mesajınızı bekliyorum. kendinize iyi bakınız. sağlıcakla kalın![]()
..tg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın bunlar iyiymiş diyorlar kanal mı bilemedim yasak sonuçta yazamam link atamam soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş alayı racon kesiyor tek yiyen tek ölürmüş oymuş buymuş araştır bul herkes yazıyor işte kanalları
Sen adamsınTaze fırsat bulmuş gibiydim de kaçırdık s26 42 ye düşmüş 1 stok acaba gönderildi mi onu düşünüyorum
bu mesajda ağır spoiler mevcuttur ama anlayana
Hocam 10k ya 5080 gorunce herkes ister tabitg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın bunlar iyiymiş diyorlar kanal mı bilemedim yasak sonuçta yazamam link atamam soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
Vatan sanırım her yıl en az 1 kere sağlam indirim yapıyor geçen yıl en az 2-3 kere oldu bu yıl için ise buna ilk derizHocam 10k ya 5080 gorunce herkes ister tabi
Ne anladın hocam.Sen adamsın