❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ekler

• 99843.webp
    99843.webp
    1.4 MB · Hit: 119
@thepublicman biladerim telegram vericek misin artık ?
tg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın bunlar iyiymiş diyorlar kanal mı bilemedim yasak sonuçta yazamam link atamam soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş alayı racon kesiyor tek yiyen tek ölürmüş oymuş buymuş araştır bul herkes yazıyor işte kanalları

tg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş alayı racon kesiyor tek yiyen tek ölürmüş oymuş buymuş araştır bul herkes yazıyor işte kanalları
hocam nasılsınız iyisiniz inşallah. size mesaj göndermedim. ama mesajınızı bekliyorum. kendinize iyi bakınız. sağlıcakla kalın :)

hocam nasılsınız iyisiniz inşallah. size mesaj göndermedim. ama mesajınızı bekliyorum. kendinize iyi bakınız. sağlıcakla kalın :)
Taze fırsat bulmuş gibiydim de kaçırdık s26 42 ye düşmüş 1 stok acaba gönderildi mi onu düşünüyorum :kekw:
bu mesajda ağır spoiler mevcuttur ama anlayana (harbi alamadım bu arada)

tg kanalı veremem yasak indirimde ki kaplan ile fırsatların z sine bir bakın bunlar iyiymiş diyorlar kanal mı bilemedim yasak sonuçta yazamam link atamam soranlara yanıt olsun 22 sayfa pm mesajı var 20 sayfası tg hangi birinize yazayım
..

Son düzenleme:
Hocam 10k ya 5080 gorunce herkes ister tabi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri