Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

hocam vallaha bunu çok öneriyorsunuz ama markadan nefret ediyorum
markaya aldanma. tekrar diyorum monitör asla markaya bakarak alınmaz. ne msi monitörler denedim çöpten farkı yok. ha şuan 2 msi kullanıyorum sdkfbskdjbnf monitör işi böyle modele göre değerlendirmen lazım. pchocası detaylı incelemesini çekti içini söküp panel koduna üreticisine dahi bakıyo gösteriyo. ordan izleyip sonra da bi denemeni öneririm

markaya aldanma. tekrar diyorum monitör asla markaya bakarak alınmaz. ne msi monitörler denedim çöpten farkı yok. ha şuan 2 msi kullanıyorum sdkfbskdjbnf monitör işi böyle modele göre değerlendirmen lazım. pchocası detaylı incelemesini çekti içini söküp panel koduna üreticisine dahi bakıyo gösteriyo. ordan izleyip sonra da bi denemeni öneririm
Evet markaya bakmaman lazım monitörde panel önemli

bu yoruma bende katılıyorum msi monitörleri beş para etmez özellikle uygun fiyatlı olanları. ve evet bahsi geçen monitörde xc27acs ile aynı panel mevcut

bu yoruma bende katılıyorum msi monitörleri beş para etmez özellikle uygun fiyatlı olanları. ve evet bahsi geçen monitörde xc27acs ile aynı panel mevcut
hepsi çöp değil. şuan msi mag 401qr ana monitörüm. 40" 2k 155hz mayak bişe. ikinci monitörüm msi modern serisinden paneli renk kaltesi çok güzel. ama başka bir sürü modelini denedim hepsinin sonu iade ile uğraşmamla bitti.

ne tarz bi monitör arıyorsun bilmiyorum ama forumun önerisiyle g65b aldım aldığım günden beri 1 kez pişmanlığım yok
O monitorun yazilimina besinlerin oksitlenmis kalintimi birakayim iki yildir kullaniyorum.

Hocam vg27aq1a var evet nereye çevirsem çıtır çıtır ediyor fakat zaten bir yerde sabit duracaksa ve ellemeyecekseniz sıkıntı değil bence.
Çıtır çıtır monitör standı ile kullanılınca gider mi acaba kaynağı genel plastik mi yoksa stand mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri