RevDeisDou
80+ Titanium
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 46,252
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,268
LG ve Samsung kapansa monitör alamicakSamsung, Dell ve aoc gibi markalara yazılımsız çöp diyor.![]()
LG ve Samsung kapansa monitör alamicakSamsung, Dell ve aoc gibi markalara yazılımsız çöp diyor.![]()
Asus fanboyu işte fazla bir şey beklememek lazım.LG ve Samsung kapansa monitör alamicak
yazdığın konu baştan sona yapay zekaya yazdırılmış ve Tayfuna suç mu atıyorsun konularını yapay zekaya yazdırıyor diye?tüm yazılarını yapay zeka ile yazdırıyor değişik bir arkadaş kendisi Sevdiği insanlara sabır diliyorum.
Kişi kendinden bilir işi.yazdığın konu baştan sona yapay zekaya yazdırılmış ve Tayfuna suç mu atıyorsun konularını yapay zekaya yazdırıyor diye?
bir tane yapay zeka bile kullanmadım. Sadece fotoğraflarda yapay zeka ile düzenleme yaptım. lale aavukatlığa mı başladın 5k mesajla derler adamayazdığın konu baştan sona yapay zekaya yazdırılmış ve Tayfuna suç mu atıyorsun konularını yapay zekaya yazdırıyor diye?
kalın fonttan anlatış biçimine, anlatıştan emojilere kadar hepsi ai slop belli dostbir tane yapay zeka bile kullanmadım. Sadece fotoğraflarda yapay zeka ile düzenleme yaptım. lale aavukatlığa mı başladın 5k mesajla derler adama![]()