❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Gold ARGB 1000W Modüler Güç Kaynağı 8.250 TL - Trendyol 🔥

evet. şöyle düşündüm 3 kablolu 8pinli yani 9070xt taksam yanında çift 8 pinli cpu kablosu. psu kablolar tamamen doluyor. geri geriye takacak başka donanım şuan için yok ama içime sinmedi diyelim.
Ben 5070 için aldım yeterlidir galiba

ATX3.1 modeli olsa ben de tebelleş olurdum valla.

güzel psu 😋

Son düzenleme:
Tükendi arkadaşlar. Stoğa girerse güncellerim. Alanlara hayırlı olsun. İnşallah ben de memnun kalırım.
Ek. Yeniden stokta anlamadım 😂 Son 4 adet gösteriyor.

soldaki kablo gpu için okeyde...sağdaki kablodaki 12 pin psu yazıyor.
sağdaki kabloyu tam tersi olarak kullanamaz mıyız ???
Alıntıyı görüntüle
kablo tırnakları farklı duruyor. yuvaya uymaz gibi ayrıca bu kablo ile nvidia kartlarla da test yapılmaz. kart ya da psu yanabilir :d

dün ki itopya da ürün almıştım. aldıktan sonra pcie ile cpu çıkışlar az bulduğumdan iptal ettim. açıklama, iptal sebep yazmıştım. yerine msi 1250w psu yollayabiliriz dediler, onu da beğenmedim :D
Alıntıyı görüntüle
2x cpu 8 pin. 12VPWHR'dan dönmeyle 2 adet pcie 8 pin ve de 2 adet pcie 8 pin çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Kutusunu açmam lazım tekrar.Yani 2 8 pin isteyen anakart + 3x8 pin isteyen ekran kartı kombosunda bile sıkıntı çıkarmaması lazım tabi 12vhpwrdan dönüştürmen lazım 6+2 onlarda bir tık çirkin duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri