Bu sistem sizce nasıl alınır mı?

Oc ile işim yok diyorsanız gerek yok anakart upgrade icin. Ram icinde cok para istiyor ben almazdım kampanya kovalardım. Kasayı cougar olarak değiştirin rn kaliteli psu onda. Başka upgrade e gerek yok.
Bu sıralar dönen fiyatları takip edemiyorum, kampanya kovalardım dediğiniz ne kadara düşerse iyi mesela ram fiyatı? Buradan taksitli alacağım için direkt burdan mı almam mantıklı olur acaba bilemedim, ram fiyatı ne olsa kaçırma al derdiniz?

Bu sıralar dönen fiyatları takip edemiyorum, kampanya kovalardım dediğiniz ne kadara düşerse iyi mesela ram fiyatı? Buradan taksitli alacağım için direkt burdan mı almam mantıklı olur acaba bilemedim, ram fiyatı ne olsa kaçırma al derdiniz?
Valla 2 gün once 32x2 64 gb tridentz 600mhz cl36 ram 10k ya düstü oyle bir paraya düserse kacirma al derim😂 şans işi hocam bazen 7 8 lere düşebiliyor bekleyin uzun sürmeyecektir.

Valla 2 gün onca 32x2 64 gb tridentz 600mhz cl36 ram 10k ya düstü oyle bir paraya düserse kacirma al derim😂 şans işi hocam bazen 7 8 lere düşebiliyor bekleyin uzun sürmeyecektir.
Şimdi soracağım soru çok saçma bir soru olabilir ama mazur görün ahahah. Şu an bu şekilde aldığım tek ram goodram.... olacak ya, yanına ekleyeceğim ram de mi aynı olmalı yoksa direkt 2x16 ram mi almalıyım tekrar onu anlayamadım. ram eklerken neye dikkat etmeliyim

Şimdi soracağım soru çok saçma bir soru olabilir ama mazur görün ahahah. Şu an bu şekilde aldığım tek ram goodram.... olacak ya, yanına ekleyeceğim ram de mi aynı olmalı yoksa direkt 2x16 ram mi almalıyım tekrar onu anlayamadım. ram eklerken neye dikkat etmeliyim
Aynı mhz ve cl değerinde alsanız yetecektir marka farketmez hocam tek çubuk. Eğer benim ramim aynı olsun görüntü önemli dersenizde aynı ramden alırsınız.

Aynı mhz ve cl değerinde alsanız yetecektir marka farketmez hocam tek çubuk. Eğer benim ramim aynı olsun görüntü önemli dersenizde aynı ramden alırsınız.
Tamamdır hocam cougar ile değiştiriyorum kasayı, anakarta da dokunmuyorum. Alıyorum böylece teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

COUGAR'ın sadece UNIFACE kasası var vatanda. İyidir değil mi hocam diğerlerine göre en mantıklısı bu mu

Tamamdır hocam cougar ile değiştiriyorum kasayı, anakarta da dokunmuyorum. Alıyorum böylece teşekkür ederim.

COUGAR'ın sadece UNIFACE kasası var vatanda. İyidir değil mi hocam diğerlerine göre en mantıklısı bu mu
Fotosunda bronz renk rgb olan mı

En kaliteli psu bunda hocam seçeneklerde, b tier olması lazım
1774465080459.webp

seçenekller bunlar hocam bende

Kasayı ya cougar yap ya da aldıktan sonra psuyu ikinci elden çıkarıp sağlam bir psu al

Psu zaten sağlam hocam b tier

Kendi parasına kadar en iyisi cougar daha fazla arttırmanın manası yok cougardaki psu sağlam.
Ya cougar yapsın ya da bu şekilde alsın ve satsın manasında söyledim

Geri