Anakart 24 pin kablo burdan geçse sorun olur mu

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,809
Başta sağdaki boşluktan geçirmiştim ama görüntüsü kötü duruyordu buradan geçirmek gibi bir çözüm buldum ama kablo hafif gergin oldu uzun vadede bir sıkıntı olur mu

Ekler

• IMG_1117.webp
    IMG_1117.webp
    968.6 KB · Hit: 19
@Kürşat Bey 2 sene önce soğutmayı kurarken rehber olan adam gibi adam bakabilir misin müsaitsen abi

Başta sağdaki boşluktan geçirmiştim ama görüntüsü kötü duruyordu buradan geçirmek gibi bir çözüm buldum ama kablo hafif gergin oldu uzun vadede bir sıkıntı olur mu
Olmaz

Kabloları biraz daha serbest kalacak şekilde çıkartabiliyorsanız sorun olmaz. Gergin duruyorlarsa zamanla temassızlık yaratıp soruna sebep olabilirler. Güç kablolarını sağlam bağlamak gerek hocam.

Kabloları biraz daha serbest kalacak şekilde çıkartabiliyorsanız sorun olmaz. Gergin duruyorlarsa zamanla temassızlık yaratıp soruna sebep olabilirler. Güç kablolarını sağlam bağlamak gerek hocam.
Aman aman bi gergin değil ama öncekine göre biraz gergin sağlamlıkta sıkıntı yok arkada serbest kısım var

Aman aman bi gergin değil ama öncekine göre biraz gergin sağlamlıkta sıkıntı yok arkada serbest kısım var
Hocam sıkıntı yapmaz dert etmeyin. Bi bu 24 pin bi de usb kablosu kıyametten sonraya kalacak nadir itemler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri