Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
Anladım hocam hayırlı olsun kazasız belasız.Manuel reisim Manuel kullanmasını biliyorum sadece
Anladım hocam hayırlı olsun kazasız belasız.Manuel reisim Manuel kullanmasını biliyorum sadece
hayırlı olsunMesaj yazan tüm herkese teşekkür ederim 2. El 1247 km de değişen siz boyasız full orjinal 1.4 egea cross aldım
Amin inşallah teşekkür ederim eski arabam punto evo idi 1.3 direksiyon bundan daha ağırdır bu bildiğin pamuk gibi yumuşak alışamadımAnladım hocam hayırlı olsun kazasız belasız.
Çok sağolasınhayırlı olsun
Laguna 2 v6 kullanıyorum bunun 1.6 multijetini kullandım sanki arabaya değilde baska bir alete binmis gibiydim. O kadar degisik gelmisti ki direksiyon ve pedallar.Amin inşallah teşekkür ederim eski arabam punto evo idi 1.3 direksiyon bundan daha ağırdır bu bildiğin pamuk gibi yumuşak alışamadım
Post automatically merged:
Çok sağolasın
O paralara manuel toyata Corolla 1.33 Ler var bence daha mantıklı sanayi derdi yok hemde LPG benzinli yakıt tasarrufu içinde idealOpel corsa 1.5 dizel 102 beygir manuel 86 binde 1milyon 80 bin tl yazmış adam hoşuma da gitti alınır mı ? fiat egea yerine
Katılıyorum benzinli ilk defa kullandım eve kadar alışamadımLaguna 2 v6 kullanıyorum bunun 1.6 multijetini kullandım sanki arabaya değilde baska bir alete binmis gibiydim. O kadar degisik gelmisti ki direksiyon ve pedallar.
100k altında yoktu reisim değişen siz boyasızO paralara manuel toyata Corolla 1.33 Ler var bence daha mantıklı sanayi derdi yok hemde LPG benzinli yakıt tasarrufu içinde ideal