30.000-45.000TL Bütçe ile gaming leptop önerisi?

gerçek bir meczup sşdljfnbljsşdnfljsdnf. iphone da çinde üretiliyo amerikan malı değil çin malı haklısın
Tongfang çinde üretim yapan bir firma değil çin merkezli bir firmadır yani amerikan veya avrupa malı değil ciddi manada çin malıdır. Erazerde çin malı oluyor bu durumda kaliteli bir alman malı değil👍

Tongfang çinde üretim yapan bir firma değil çin merkezli bir firmadır yani amerikan veya avrupa malı değil ciddi manada çin malıdır. Erazerde çin malı oluyor bu durumda kaliteli bir alman malı değil👍
kasanın çin merkezli bi marka tarafından üretilmesi onun dandik olduğu anlamına geliyo evet khfsbgkhvbfk. asla markanın soğutma profili önemli değil. bi ton adam satın aldı bu laptopları ve şikayetçi olan yok. uzun zamandır rakibi muadili olamayan laptoplar satıyolar önerinde yoksa ağlama hadi ötede oyna

kasanın çin merkezli bi marka tarafından üretilmesi onun dandik olduğu anlamına geliyo evet khfsbgkhvbfk. asla markanın soğutma profili önemli değil. bi ton adam satın aldı bu laptopları ve şikayetçi olan yok. uzun zamandır rakibi muadili olamayan laptoplar satıyolar önerinde yoksa ağlama hadi ötede oyna
Abim aynı laptop monster ve erazer hani monster soğutma sorunluydu😅? Gamegaraj gameraider monster erazer hepsi aynı logoları farklı sadece gramajına kadar aynı laptoplar. Hiçbir fark yok alman kalitesi malitesi hikaye. Monsterda ve Game Garajda Türk kalitesi zaman.

Abim aynı laptop monster ve erazer hani monster soğutma sorunluydu😅? Gamegaraj gameraider monster erazer hepsi aynı logoları farklı sadece gramajına kadar aynı laptoplar. Hiçbir fark yok alman kalitesi malitesi hikaye. Monsterda ve Game Garajda Türk kalitesi zaman.
kasa aynı soğutma aynı değil. anlamadığın nokta bu. monsterda kalite malite yok neyin Türk kalitesi dlfknglkdfng

Ayrıca ben erazeri hiç kötülemedimki erazere üstün diyip monsterı küçümsemesi ile dalga geçtim. İkiside aynı cihaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa aynı soğutma aynı değil. anlamadığın nokta bu. monsterda kalite malite yok neyin Türk kalitesi dlfknglkdfng
Ya birader git bi kasa açılımlarını izle birebir diyorum birebir. Kasa dediğim şey anakartı soğutması işlemcisi bataryası vs tam bir laptop kasa olarak ona diyorum. Sen kasayı dekstoptaki gibi mi sanıyorsun laptopta. Kasa bir bütündür aynı cihaz ise değişmez markadan markaya

Hepsini cpuz ye sok aynı kasa kodu çıkacak hatta

Ayrıca ben erazeri hiç kötülemedimki erazere üstün diyip monsterı küçümsemesi ile dalga geçtim. İkiside aynı cihaz.

Ya birader git bi kasa açılımlarını izle birebir diyorum birebir. Kasa dediğim şey anakartı soğutması işlemcisi bataryası vs tam bir laptop kasa olarak ona diyorum. Sen kasayı dekstoptaki gibi mi sanıyorsun laptopta. Kasa bir bütündür aynı cihaz ise değişmez markadan markaya
gereksizliğe devam ediyosun senle daha fazla tartışamam. aynı oldukları için monsterdan şikayetçiler ama erazerde bi şikayet yok boşu kes önerin yoksa yazma da

monster

gereksizliğe devam ediyosun senle daha fazla tartışamam. aynı oldukları için monsterdan şikayetçiler ama erazerde bi şikayet yok boşu kes önerin yoksa yazma da
Erazer sosyal medya pazarlaması bir ürün gerçekte kim almış erazeri o kadar. Monster ise ülkemizdeki genç yaşlı herkesin her sabah bindiği otobüslerin üstünde reklamı olma dolayısı ile herkesin aklına kazınmış bir marka satışları milyon kat daha fazla. Tongfang olan modellerinde bir sorun yok eski abralar clevo kasaydı dediğiniz sorunlar o cihazlarda mevcut. 10 dakikalık bir araştırma yaparsan dediğim herşeyin gerçekliğini görebilirsin.

Uygunsuz davranış
Erazer sosyal medya pazarlaması bir ürün gerçekte kim almış erazeri o kadar. Monster ise ülkemizdeki genç yaşlı herkesin her sabah bindiği otobüslerin üstünde reklamı olma dolayısı ile herkesin aklına kazınmış bir marka satışları milyon kat daha fazla. Tongfang olan modellerinde bir sorun yok eski abralar clevo kasaydı dediğiniz sorunlar o cihazlarda mevcut. 10 dakikalık bir araştırma yaparsan dediğim herşeyin gerçekliğini görebilirsin.
sadece benimönerdiklerim aldırdıklarım yeter hiçbiri mi şikayetçi olmaz. herbokoloksun maşallah bi dahakine öneriyle bekliyoruz boş ağız köpürmesiyle değil

sadece benimönerdiklerim aldırdıklarım yeter hiçbiri mi şikayetçi olmaz. herbokoloksun maşallah bi dahakine öneriyle bekliyoruz boş ağız köpürmesiyle değil
Dilini düzelt dostum saldırganlaşmaya gerek yok. Sen araştırmayıda beceremezsin şimdi hazır bilgi vereyim.

Ekler

• Screenshot_20260325_005637_Google.webp
    Screenshot_20260325_005637_Google.webp
    82.1 KB · Hit: 20
  • Screenshot_20260325_005632_Google.webp
    Screenshot_20260325_005632_Google.webp
    44.8 KB · Hit: 21
aferin yapayzekaya sordun araştırmacı herbokolog
Ben bunları zaten biliyorum yavrum ai cıkmadan tongfangın ne oldugunu hangi markaların bunu kullandığını neden clevo veya başka markaların tercih edilip edilmemesi gerektiğini nasıl bu cihazların piyasa rakiplerinden ucuz olduğunu insanlara biz anlatıyorduk. Git mesajlar donanım arsivinin discordunda oldugu gibi duruyor yalanımı bul hadi.

Kesinlik belirten adamın bilgisi vardır ama doğruluğu tartışılır hocam.
Erazere üstün marka diyip monsterı kötülüyor😂
Dostum benm bilgisayarlar hakkında yeterli bir bilgim var monsterı kötülemedim istemiyorum dedim sana göre iyi bir marka olabilir ama bana göre degil konuyu bu kadar uzatcanıza fikir olarak konu dahilinde önerinin yapman yeterli olur diye düşünüyorum işine gelmiyorsa herhangi bir yorum yapmana lüzüm yok.Yinede teşekürler iyi formlar dilerim

Tamamdır hocam lambo gallardoyla focus mk1in sinyal lambası aynı focus mk1 mercedesten daha iyi oluyor bu durumda değil mi
Bu modelin 4060 serisinden de alabilriim atmış oldugunuz modelin ekran kartının watt degerini söyleyebilirseniz çok sevinirim yorumunuzu düşünecegim tekrardan iyi formlar dilerim.

Hocam mevzu sizle açıldı ama bilgisi sizdende kötü olan arkadaşlar konuya dahil olunca uzadı gitti. İlk mesajda fevri davranmışım evet kusura bakmayın. Monster erazer gameraider gamegaraj vs tamamen aynı laptopları kullanıyorlar hocam hepsi tongfang isimli üreticiden satın alıp logo basıyor. Evet suan monsterın bilinirliği arttığı için astronomik fiyatlara satılıyorlar bu yüzden öneri yapmamamız doğal. Ancak rakibi ile ynı ücrete düşerse daha mantıklı bir seçim olacaktır ömür boyu bakım garantisi oldugu icin. Umarım istediğiniz laptopu alırsınız atılan erazerde fena değil bu arada. İyi akşamlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri