www.n11.com
Karanlıkta göremiyorum hocamTuşlarda rgbyi napcan çok lazımsa keycap al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı artmış 1432 oluyo
Mizar mz 60 luna var sizce alınır mı?Altındaki 75TL kuponu kullanıp sepette ELEKTRONIK300 kodunu girerseniz bu fiyata iniyor. Şu ana kadarki en düşük fiyatı, değerlendirilebilir
![]()
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Geç gitsin hocam büyük rahatlığa kavuşursunBundan geçilir mi beyler ?
Fps veya rekabetçi oyunlar çok oynuyorsan geçilir oynamıyorsan ve klavyenden memnunsan gerek yok bence.Mizar mz 60 luna var sizce alınır mı?
rekabetçi oynuyorum hocam birde bu klavye (Mizar MZ60 Luna) arada sapıtıyor a ya basınca h falan basıyor kronikmiş öğrendiğim kadarıyla.Geç gitsin hocam büyük rahatlığa kavuşursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fps veya rekabetçi oyunlar çok oynuyorsan geçilir oynamıyorsan ve klavyenden memnunsan gerek yok bence.
Geç hocam o zaman fiyatta dip fiyat zaten bu paraya alınır kesinliklerekabetçi oynuyorum hocam birde bu klavye (Mizar MZ60 Luna) arada sapıtıyor a ya basınca h falan basıyor kronikmiş öğrendiğim kadarıyla.
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam bende de aynısı var yaklaşık 2 sene oldu alalırekabetçi oynuyorum hocam birde bu klavye (Mizar MZ60 Luna) arada sapıtıyor a ya basınca h falan basıyor kronikmiş öğrendiğim kadarıyla.
tek tekerlekli bisiklet vs f18 misaliBundan geçilir mi beyler ?
Membranya kirden arasira takılı kalıyo hoşuma gidiyotek tekerlekli bisiklet vs f18 misali
son membranım logitech'di ondan sonra aula aldım 500'e bir daha da yüzüne bakmadım valla ndjkgndfkljdfgMembranya kirden arasira takılı kalıyo hoşuma gidiyo![]()