Yanlış Ürün Göndermişler İade Etmeli Mi?

Muxof0

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?

Merhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
Gelen mi pahalı aldıgın mı

Gelen ürün daha iyi ise ve Satıcı büyük bir satıcı ise kullan gitsin.

Aldığım 100 lira falan fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama hiçbir yerde yok gelen ürün ne video ne inceleme bir instagram sayfasında var sadece

Archon temuda satılan soğutuculardan değilmi? Çok iyi olmasa gerek. Bir yerde gördüm ama temumuydu emin değilim.

Gördüğüm kadarıyla her şey leri aynı, aslında aynı ürün olup sadece farklı markada satılma ihtimalleri çok yüksek.

2 ürünü aratıyorum satış linkleri bile çıkmıyor. Nerden buluyorsunuz böyle cins cins ürünleri anlamadım ki :kekw:
Aldığın linkleri atabilirsen inceleyelim.

muhtemelen ikisi de aynı üreti muadil ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri