Gelen mi pahalı aldıgın mıMerhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
Gelen ürün daha iyi ise ve Satıcı büyük bir satıcı ise kullan gitsin.Merhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
Gördüğüm kadarıyla her şey leri aynı, aslında aynı ürün olup sadece farklı markada satılma ihtimalleri çok yüksek.Merhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
2 ürünü aratıyorum satış linkleri bile çıkmıyor. Nerden buluyorsunuz böyle cins cins ürünleri anlamadım kiMerhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
Aynısı şimdi benim başıma geldiiade edeceğim hocam ileriye dönük düzgün bir şey alacağım