c0rbius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
İkinci elden 3 senelik bir MSI A850G psu aldım ancak birkaç kablosu eksik.
-sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum
ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX 9070XT 8+8+8 pin kullanıyor dolayısıyla ekran kartına takabileceğim bir kablom yok şu anda.
aktif olarak bulunan kablolar:
-ATX 24P Kablolarının tamamı
-1 adet SATA&MOLEX kablosu
-2 adet CPU kablosu (biri pci girişine takılmış yanlışlıkla alttaki cpu kablosunun yanına. ikisi de cpu kablosu yani)
-1 adet PCI-E kablosu (sağ üste takılıyor fotoğrafı çekmek için çıkarttım)
-1 adet +12VHPWR kablosu
-1 adet güç kablosu
Ne yapmamı önerirsiniz? Sistemi sağlıklı bir şekilde çalıştırmamın bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
-sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum
ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX 9070XT 8+8+8 pin kullanıyor dolayısıyla ekran kartına takabileceğim bir kablom yok şu anda.
aktif olarak bulunan kablolar:
-ATX 24P Kablolarının tamamı
-1 adet SATA&MOLEX kablosu
-2 adet CPU kablosu (biri pci girişine takılmış yanlışlıkla alttaki cpu kablosunun yanına. ikisi de cpu kablosu yani)
-1 adet PCI-E kablosu (sağ üste takılıyor fotoğrafı çekmek için çıkarttım)
-1 adet +12VHPWR kablosu
-1 adet güç kablosu
Ne yapmamı önerirsiniz? Sistemi sağlıklı bir şekilde çalıştırmamın bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.