Yardım Leptopumu 2. El satmayı düşünüyorum Fiyat belirleyemiyorum

Oldw1n

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Arkadaslar herkese hayirli forumlar. İş yogunluğundan dolayi kendimi leptop, pc vs sektörlerinden oldukca soyutladim. Fiyat belirlemek için emsallere bakmaya calisiyorum fakat hem emsal leptoplardan emin değilim, hem de fiyatlar çok sacma, herkes uçmuş, realistik bi fiyat göremiyorum. Leptopun sifiri suan piyasada olmadigi icin fiyatini belirleyemiyorum. Size leptopu ve yapilan upgrade parcalarini paylasicam. Sizce nekadar fiyat biçmeliyim. Garantisine 1 AY var ve sorunsuz cihaz.
Upgrade parcalar
Wd blue sn570 500 gb
Crucial 16 gb cl46 ram
Toplamda 1 tb ssd, 32 gb ram ve diger bilesenler modelin standart bileşenleri.

Ekler

• Screenshot_20260324_133945_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260324_133945_Samsung Internet.webp
    90.7 KB · Hit: 46
  • Screenshot_20260324_134018_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260324_134018_Samsung Internet.webp
    88.3 KB · Hit: 45
  • Screenshot_20260324_134121_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260324_134121_Samsung Internet.webp
    73.8 KB · Hit: 45
Arkadaslar herkese hayirli forumlar. İş yogunluğundan dolayi kendimi leptop, pc vs sektörlerinden oldukca soyutladim. Fiyat belirlemek için emsallere bakmaya calisiyorum fakat hem emsal leptoplardan emin değilim, hem de fiyatlar çok sacma, herkes uçmuş, realistik bi fiyat göremiyorum. Leptopun sifiri suan piyasada olmadigi icin fiyatini belirleyemiyorum. Size leptopu ve yapilan upgrade parcalarini paylasicam. Sizce nekadar fiyat biçmeliyim. Garantisine 1 AY var ve sorunsuz cihaz.
Upgrade parcalar
Wd blue sn570 500 gb
Crucial 16 gb cl46 ram
Toplamda 1 tb ssd, 32 gb ram ve diger bilesenler modelin standart bileşenleri.
Ram servis tarafindan (teknorya), satın alım esnasında takıldı, ssd yi ben taktim. Garanti dışı DEĞILDIR, servis ile iletişime geçerek taktım.

Bunu böyle zor öğrenirsin. Win 11 destekliyor mu?
Tavsiyem, piyasadaki fiyat ortalamasının 1000 - 2000 altı da fiyat ver. Hemen kapan olur. Olmadı, 1000 daha düşersin.

Bunu böyle zor öğrenirsin. Win 11 destekliyor mu?
Tavsiyem, piyasadaki fiyat ortalamasının 1000 - 2000 altı da fiyat ver. Hemen kapan olur. Olmadı, 1000 daha düşersin.
Nasil yani win 11 destekliyomu anlamadim. Piyasada neye gore ortalama alicam, fiyatlar dedigim gibi pek realistik degil, ucuk kacik, ortalama iş yapmaz bu tarz piyasada bence. Belirleyemedigim icin oyle 1-2 k asagisina satayim da yapamiyorum. Bide hizli gitsin kafasinda da degilim, vaktim de var acelem yok hocam

25k dip fiyat olarak belirleyin bence. 28k yazın durumu göre indirirsiniz

25k dip fiyat olarak belirleyin bence. 28k yazın durumu göre indirirsiniz
İşte hocam ram ile ekstra ssd şuan 16 bin tl sifirlari. Bence çok çok dusuk mesela 25 k bu sisteme ama dedigim gibi fikirleri ogrenmek istioyurm. Bakalim forumdan baska sesler de cikicak mı

İşte hocam ram ile ekstra ssd şuan 16 bin tl sifirlari. Bence çok çok dusuk mesela 25 k bu sisteme ama dedigim gibi fikirleri ogrenmek istioyurm. Bakalim forumdan baska sesler de cikicak mı
Öyle hocam ama taksit olayı, garanti, Saticinin güvenirliği, acaba sıkıntı var mı düşüncesi vs fikirler 2 ci ele düşündürmuyor. Üniversite olmasa çoğu insan laptopa yönelmiyor. 25k altına düşmeyin bence ama üzeri sattığınızda normal diye düşünüyorum

Öyle hocam ama taksit olayı, garanti, Saticinin güvenirliği, acaba sıkıntı var mı düşüncesi vs fikirler 2 ci ele düşündürmuyor. Üniversite olmasa çoğu insan laptopa yönelmiyor. 25k altına düşmeyin bence ama üzeri sattığınızda normal diye düşünüyorum
Eyvallah hocam cogusunda ayni fikirdeyim ama eger durum boyle olursa takasa giderim, leptopu bosu bosuna hic etmem, sonun akadar katiliyorum ama internette 20.000 tl civarina 2000 serisi ekran kartli, 16 gb ramli, 512 ssd li 5-10 sene arasi leptoplar doluyken bosuna girmeyim o işe. Ikinci el kasa bakınayım bi bulunduğum ilde, belki bitane leptop takasi yapmaj isteyen birilerini bulurum ki, genelde universite ogrencilerinden cok cıkıyor, uniye gidicem takaslayim diye

Eyvallah hocam cogusunda ayni fikirdeyim ama eger durum boyle olursa takasa giderim, leptopu bosu bosuna hic etmem, sonun akadar katiliyorum ama internette 20.000 tl civarina 2000 serisi ekran kartli, 16 gb ramli, 512 ssd li 5-10 sene arasi leptoplar doluyken bosuna girmeyim o işe. Ikinci el kasa bakınayım bi bulunduğum ilde, belki bitane leptop takasi yapmaj isteyen birilerini bulurum ki, genelde universite ogrencilerinden cok cıkıyor, uniye gidicem takaslayim diye
Evet takas daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri