🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bireysel faturayı iptal edebiliyorlar kurumsal fatura ise de iade faturası kesmeden iadeyi kabul etmiyorlar kapalı kutu ürünü neden depoda satsınlar?
Ben sd kart almıştım 64gb Amazon depodan sıfır kapalı kutu geldi ürün. Belki normalde 14 günlük yasal iade süresi geçince fatura iptal edilemiyordur , sonuçta amazon çalışanı değilim süreci tam olarak bilmiyorum, ama başka arkadaşlarda sıfır kapalı ürünler almışlar amazon depodan.

Ben sd kart almıştım 64gb Amazon depodan sıfır kapalı kutu geldi ürün. Belki normalde 14 günlük yasal iade süresi geçince fatura iptal edilemiyordur , sonuçta amazon çalışanı değilim süreci tam olarak bilmiyorum, ama başka arkadaşlarda sıfır kapalı ürünler almışlar amazon depodan.
Çoğu kişi sıfır kapalı kutu ürün geldiğini sanıyor ama aslında amazon kendisi yeniden bant atıyor kutuya.

100 ürün aldıysam açık kutu ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Ha açık olsaydı da sorun olmazdı, depo satışın olayı o.

100 ürün aldıysam açık kutu ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Ha açık olsaydı da sorun olmazdı, depo satışın olayı o.
Mümkün değil hocam benim minimum 50-60 adet siparişim var tam tersi kapalı kutu olanlar bir elin parmağını geçmedi, o kadar kapalı kutu gelmesi mümkün değil, her telden ürün aldım kulaklık, telefon, monitör, gaming ekipman, ekran kartı vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkün değil hocam benim minimum 50-60 adet siparişim var tam tersi kapalı kutu olanlar bir elin parmağını geçmedi, o kadar kapalı kutu gelmesi mümkün değil, her telden ürün aldım kulaklık, telefon, monitör, gaming ekipman vs vs.
Kapalı kutu ürün de kutu hasarı vs yoksa düşmez depoya zaten.

Mümkün değil hocam benim minimum 50-60 adet siparişim var tam tersi kapalı kutu olanlar bir elin parmağını geçmedi, o kadar kapalı kutu gelmesi mümkün değil, her telden ürün aldım kulaklık, telefon, monitör, gaming ekipman, ekran kartı vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkünmüş demekki,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,957
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri