❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Kaç haftadır bir çok kişiyle konuıştum, parası yatan sanırım yok gibi herkese aynı mailler gelmiş. 4-8 hafta uzayabilir ne demek ya? Kampanya 2025 Q4'ün (2025'in son çeyreğindeki ayların) kampanyası düşünün. Ocakta süresi doldu. Bu kampanyanın ve üstüne yeni cashback geri iade kampanyası başlattılar. Dalga mı geçiyor, parayı mı işletiyor gigabyte anlamış değilim ama acaip mide bulandırıyor. para pul olunca cash back verecekler haralde yada tüketiciden tepki yiyince. Maşallah etkinlikteki incehesap amazon itopya tebilon mağazalarıda müdahil olamıyorlar. Gigabyte ciddi ciddi acaip zedeliyor imajını.
En son gelen mailde 3ila5gün arasında hesabinizda olacak gibi birsey yaziyordu bakalım halen yatmadı ,ama güven falan kalmadı kaç aydır parayi bekliyorum

Kaç haftadır bir çok kişiyle konuıştum, parası yatan sanırım yok gibi herkese aynı mailler gelmiş. 4-8 hafta uzayabilir ne demek ya? Kampanya 2025 Q4'ün (2025'in son çeyreğindeki ayların) kampanyası düşünün. Ocakta süresi doldu. Bu kampanyanın ve üstüne yeni cashback geri iade kampanyası başlattılar. Dalga mı geçiyor, parayı mı işletiyor gigabyte anlamış değilim ama acaip mide bulandırıyor. para pul olunca cash back verecekler haralde yada tüketiciden tepki yiyince. Maşallah etkinlikteki incehesap amazon itopya tebilon mağazalarıda müdahil olamıyorlar. Gigabyte ciddi ciddi acaip zedeliyor imajını.
7 Gün önce böyle bir mail aldım sözde onaylanmış gibi paramı kısa sürede aktaracaklarmış gibi mail atmışlar ama verdikleri süre geçmesine rağmen hala yatan bişey yok. Mide bulandırdılar bir daha gigabyte ürünü alırmıyım sanmam.
Sorularınız veya ek desteğe ihtiyacınız olursa, destek ekibimizle [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
GIGABYTE’a verdiğiniz sürekli destek için teşekkür ederiz.
Hesabınızdaki tutarı 3 ila 5 iş günü içinde görebilmelisiniz.

Saygılarımızla,
Promosyon Ekibi

Bize birinin ses olması lazım bir teknoloji editörü falan yoksa bu iş uzardauzar cashback60euroydu 3000olarak yatacaktı yeni kampanya 30euro
Bize bu konuda @Abdullah Hacıgül yardımcı olmalı gerekirse kısa bir reels çekmeli diye düşünüyorum. İnsanları mağdur ettiler

Yatan yok bende yatan görmedim

3ila5iş günü dediler hala yatmadı daha gigabytedan bir şey almam da aldırtmam da oooof of

iade alan var mı? halen iade yok muhatap yok. ne zaman kadar bekleyeceğiz bilgisi olan var mı?

şimdi mail attım 2 3 dk da dönüş yaptı artık otomatik mi bilmiyorum.. 3 nisan diyor burada ödeme doğru mu ??
bizdeki gibi gün-ay-yıl değilde.Bazı ülkeler ay-gün-yıl diye kullanıyor diye tahmin ediyorum.
3 nisanı bekleyeceğim bakalım...

1774938207680.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri