Fiat bravo 1.6 alınır mı?

Yağ soğutucu olan arabalarda genel olarak o risk var. Antifrizle mi kullanıldı onu bilmek lazım eğer suyla kullandılarsa çürütmüştür her yerini.
anladım hocam tesekkur ederım son olarak ıyı bır ustaya baktırıp exper yaptıktan sonra baska bır sorun cıkarır mı dedıgınız gıbı genel olarak sogutuculu araclarda bu rısk var gerekırse degısmesı gerekn paracları sonrada degısebılırım bıraz daha pazarlıkda yapabılırım

anladım hocam tesekkur ederım son olarak ıyı bır ustaya baktırıp exper yaptıktan sonra baska bır sorun cıkarır mı dedıgınız gıbı genel olarak sogutuculu araclarda bu rısk var gerekırse degısmesı gerekn paracları sonrada degısebılırım bıraz daha pazarlıkda yapabılırım
Eksperler motordan çok çakmıyor açıkçası. Sadece kaportayı ekspere gösterip motor kısmını işten anlayan bir ustaya gösterme taraftarıyım ben.

Otomatik versiyonunu almanı önermem abi , robotize manuel şanzıman var , hem geçişler çok hisli hem de pek dayanıklı bi şanzıman değil , manuel olanını almanı tavsiye ederim , binici isen alınır
robotize şanzıman punto aldım bazen vıtese gırmıyor yolda gıderken n ye atıyor ustasını da bulamıyorum :(

2 yıl kullandığım arac seri ve atiktir arkadaşın expertiz sonrası veya öncesi bi motor mekanik ustasına göstermeniz tavsiyesine katılıyorum kronik olarak dijital klimada yönlendirme arızası oluyor bi taraf sıcak diğer taraf soğuk üflüyor bunu çözen ustalar varmış fakat biraz baş ağrıtabilir alırken kontrol ettirmelisiniz. Bu fiyata binilebilecek en güzel arabadır kısa sürede satma düşünceniz yok ise

Geri