❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne günlere kaldık yarabbim

Ekler

• 1000115567.webp
    1000115567.webp
    65.9 KB · Hit: 164
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB DDR5 7200MHz CL34

bu ram 20'ye alınır mı beyler

Konudaki tiplemeler
Devlet sırrı gibi saklanan tg grubu ve bunu paylaşmamak için 50 takla atan eleman: (banlanırım dedi paylaştım uyarı dahi almadım) sanki paylaşsa bir şey değişecek grupta 15k insan var burdan max 1k adam gidecek o da şansını çok etkileyecek sanıyor

Alamadı diye kıskanan beddua edenler: olm kısmet diye bişş var haberiniz yok mu

2-3 şey paylaşıp ram fiyatları düşecek sananlar : bura Türkiye ne yapar ederler zamı geri çekmezler ki ürrticiler de tadı aldı artık kolay kolay inmez

İptal edildi mi diye soranlar: knk sence iptal edilse 160 küsür sayfa olur mu mantığını kullan

Fırsat bu fırsat diyip alabildiği kadar ram alan elemanlar: size söyleyecek laf yok ayıp be insan biraz bırakır

Alamayıp üzüldüğü halde millete tebrik eden düzgün çinko karbon vatandaş: ben benim gibi birkaç arkadaş vardı böyle haset olmadığımız için bizi tebrik ediyorum

Normalde hep foruma düzenli giren o gün şansa girmeyip kaçıran elemanlar: bu da ben gelin sarılalım arkadaşlar

Son düzenleme:
Ben genel olarak herkesin istediği fiyatı yazabileceğini düşünüyorum. Benim tarzım ise normal kullandığım ürün, sıfır vs fark etmez, bakıyorum piyasaya. Benzer kondisyonda ve özellikteki ilanlardan genelde bi tık düşüğe koyuyorum. Öyle satıyorum. Mesela 96 GB olanı için forumdan bi arkadaşla iletişim halindeyiz. Takas olmazsa 50'ye vermeyi düşünüyorum çünkü en düşük fiyatlardan biri bu.

Ama şunu da diyeyim satıcı olmak, ilan açmak bile sıkıntı. O kadar garip sorular, aramalar geliyor ki. Piyasası 2000r yakınolan ürünü 1000e koyuyorum, pazarlıksız, takassız diyorum. 800 olur mu diyorlar. Takas teklif ediyorlar. Geleceğim deyip sonra telefona cevap vermiyorlar. Hepsi bi süreç. En son ekran kartı satarken delirdim yani. 7800xt'yi 16300e sattım. Allah'tan biri aldı da rahatladım.
Alıcı iken de sıfırından fazla fiyata ikinci el satanlara gıcık oluyorum o da ayrı mesele.

beni bul senin gibi adamları üzmemek lazım :) ihtiyacım olan ne varsa sorarım elinde varsa alırım hiç sıkıntı yok sdhshdhsd

Benim mallar geldi.
muadili olarak bunları yolladılar

Ekler

• IMG_0671.webp
    IMG_0671.webp
    1.3 MB · Hit: 133
Konudaki tiplemeler
Devlet sırrı gibi saklanan tg grubu ve bunu paylaşmamak için 50 takla atan eleman: (banlanırım dedi paylaştım uyarı dahi almadım) sanki paylaşsa bir şey değişecek grupta 15k insan var burdan max 1k adam gidecek o da şansını çok etkileyecek sanıyor

2-3 şey paylaşıp ram fiyatları düşecek sananlar : bura Türkiye ne yapar ederler zamı geri çekmezler ki ürrticiler de tadı aldı artık kolay kolay inmez

İptal edildi mi diye soranlar: knk sence iptal edilse 160 küsür sayfa olur mu mantığını kullan

Fırsat bu fırsat diyip alabildiği kadar ram alan elemanlar: size söyleyecek laf yok ayıp be insan biraz bırakır
Alamayıp millete hayırlı olsun diyen de çok var bir de nasıl kaçırdımcılar var.

Karşılıklı yanlış anlaşılma düzeltildi

Son düzenleme:
Sen niye rollendin onu anlamadım paylaşmayan elemanın adını bilmeyen yok bana özelden teşekkür yağıyor ki silinebilir az dikkatli bakarsan grubun adı görülüyor olmadı dmden yazana cevap veriyor şink atıyorum
ben yazmıştım uyarı alırsın diye yanlış anlamışım dmden yazdılar zaten sıkıntı yok.

Konudaki tiplemeler

4k ya alıp 13-14k ya satacak varsa piyasa canlanır. Ben de alırım. Adamlar o kadar rahat ki yazan 20k yazıyor. Neymiş efendim sıfırı 25k :) Şişirilmiş fiyatları normal fiyat olarak algılamak normal gelmiyor bana sadece. Alamamış olmak dünyanın sonu değil yoksa.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri