❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ram lerin düşeceğini duyunca herkeste satma telaşı başladı heralde 😀
Savaş mevzu. Ülkeler piyasaya altın satınca bazı şeyler (özellikle dolar) düşmesi lazım. Ki hemen her şey dolarla geliyor PC parçalarının da bir nebze düşmesi icap ediyor. Henüz gözle görülür altın dışında değişim göremedim ama. Ha yatırımlar sıkıntıya bindi piyasalar (AI) şirketlerin değerleri düşüşte muhabbetleri var, beklentiler de düşmesi yönünde evet ama yine diyorum gözle görülür değişim görmedim en azından ülkemizde 😅

Alıp satardım ya keşke aklıma gelseydi.

30 dk fırsat oldu ve bitti ama 2 ay bu konu üstte kalacak... mod filan yok mu bu forumda

Değerli moderatörler artık şu konuyu kapatır mısınız? Alsatçı arkadaşlar için bir başlık açın orada takılsınlar. Alan aldı satan sattı hypelanıp durmasının bir alemi yok artık. @Perfectshot06 sizi çevrimiçi gördüm ondan sizi etiketliyorum.

Ekler

• IMG_6385.webp
    IMG_6385.webp
    708.4 KB · Hit: 99
Savaş mevzu. Ülkeler piyasaya altın satınca bazı şeyler (özellikle dolar) düşmesi lazım. Ki hemen her şey dolarla geliyor PC parçalarının da bir nebze düşmesi icap ediyor. Henüz gözle görülür altın dışında değişim göremedim ama. Ha yatırımlar sıkıntıya bindi piyasalar (AI) şirketlerin değerleri düşüşte muhabbetleri var, beklentiler de düşmesi yönünde evet ama yine diyorum gözle görülür değişim görmedim en azından ülkemizde 😅
Düşsün de bi 16 ram lazım 😀

Benim xpg ram geldi. En azından 3700e 16 gb aldık.
Geçen nisanda da 2x16 PATRİOT CL36 Ddr5 5600 Rami izyco ile 2500e mal etmiştim.

Bugün siparişimi teslim aldım 2 adet 2x16 3600mhz sipariş vermiştim toplam : 9100₺ idi. Fakat 1 adet gönderildi fatura tutarını da yine 9100₺ girilmiş :) :) şansıma tüküreyim mi diyim ne diyim. Yani faturada 2x16gb 3600mhz 1 adet 9100₺ satıldı bana.
Sorunum çözüldü. Vatan candır gerisi boştur. Bundan sonra.

Bir ara patriot 32ler 3000 TL'ye yok satıyordu
Aynen öyle. 500 indirim almıştım.
Şimdi iki sistem var. Biri 16lık, diğeri 32lik. Yeterli artık. Ram mevzusu 2030a kadar kapanmıştır benim için.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,106
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri