Bu 5070 sistem alınır mı?

Başka zaman işlemci yükseltmek istersem intelde tüm anakartı değiştirmem gerekebilir, ayrıca benim attığımda aradaki maliyet farkı 32 gb ram olmasından kaynaklanıyor ve elimde samsung 990 pro ssd, beraberinde gelen ssd yi lapoptaki ile değiştireceğim her türlü o yüzden önemli değil ssd boyutu.
Ne için alıyorsunuz sistemi ?

Attığım daha iyi.
Vatandaki daha iyi 10k verip sistem düşürüyorsun bunda. Vatandaki 1tb bu 500 vatandakinde 245kf var bunda 7500f gibi 245kf nin yok ettiği bir işlemci
Son zamanlarda intele karşı önyargı oluştu bende galiba. Vatandaki sistemde ekran kartı inno3d itopyadaki ise gigabyte bu bir fark yaratır mı? Bir de vatanda ram eklemeyi beceremedim onu ekleyebiliyor muyum?

Son zamanlarda intele karşı önyargı oluştu bende galiba. Vatandaki sistemde ekran kartı inno3d itopyadaki ise gigabyte bu bir fark yaratır mı? Bir de vatanda ram eklemeyi beceremedim onu ekleyebiliyor muyum?
Ekleyebiliyonda cok pahalı rami kendin alsan daha iyi. Bu intel ile 9600x rakip 7500f tarihi geçmiş bir işlemci

Genel olarak oyun ve az ucundan da yapay zeka, spesifik olarak hikayeli oyun oynamak için
Hocam o zaman intelden iyi seçenek göremiyorum ? 7500f'i her konuda katlıyor 245KF. 32 gb ramle de yine diğer sistemle aynı fiyat oluyor. Daha iyi bir ram olması da cabası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de vardı asla almam diyordum ama bu yeni çıkan 250K Plus işlemcisi fikrimi değiştirdi

Hocam o zaman intelden iyi seçenek göremiyorum ? 7500f'i her konuda katlıyor 245KF. 32 gb ramle de yine diğer sistemle aynı fiyat oluyor. Daha iyi bir ram olması da cabası
Ekleyebiliyonda cok pahalı rami kendin alsan daha iyi. Bu intel ile 9600x rakip 7500f tarihi geçmiş bir işlemci
Bunlar hep yeni öğrendiğim bilgiler. Vatandaki bilgisayarı aldığım taktirde yükseltmem gereken parçalar var mı? Yoksa olduğu gibi alıp sadece yanına 16 gb Ram mi almam lazım?

İntel feci comeback atacak az kaldı.250K ve 270K çok iyi fiyatta gelemedi trye malum satıcılar açgözlü yoksa çok çok iyi olmuşlar.Innoda gigabyteda low tier modeller fark olmaz aynılar hemen hemen.

İntel feci comeback atacak az kaldı.250K ve 270K çok iyi fiyatta gelemedi trye malum satıcılar açgözlü yoksa çok çok iyi olmuşlar.Innoda gigabyteda low tier modeller fark olmaz aynılar hemen hemen.
Vatan sisteminde değiştirmem gereken bir parçası var mı? Yoksa olduğu gibi mi almalıyım?

14 geni yediler intel millete kulak asmasa harika gidiyordu

Düşündüğüm hazır sistem

Daha önce hiç masaüstü toplamadım o yüzden neyi nasıl yapmam gerektiğinden emin değilim, bu fiyatları vermişken 9070xt al diyenler daha ağırlıkta ama hiç amd kullanmadım o yüzden emin değilim. Bunu inceleyip geri dönüş yapabilirseniz güzel olur.
Anakartı b serisi olan ile degis ramlari de 6000mhz cl36 olanla daha güzel kasa seçeneğinde var küçük bir farka . Fiyatı artmış ama 57 k idi bu sistem

Vatan sisteminde değiştirmem gereken bir parçası var mı? Yoksa olduğu gibi mi almalıyım?
belki kasa psu değişebilir msi mag yada corsair 3500x güzel gibi tabi içlerindeki psu iyiyse corsairde muhtemelen rm750e var diğerindede a750bn vardır.Önerim gelen fazeon psuyu ikinci elden satıp highpower performance fs falan alman direk psudan 12vhpwr zorunlu.

belki kasa psu değişebilir msi mag yada corsair 3500x güzel gibi tabi içlerindeki psu iyiyse corsairde muhtemelen rm750e var diğerindede a750bn vardır.Önerim gelen fazeon psuyu ikinci elden satıp highpower performance fs falan alman.
Rm750 yok en kaliteli psu cougarda kalanların tieri cok dusuk

Anakartı b serisi olan ile degis ramlari de 6000mhz cl36 olanla daha güzel kasa seçeneğinde var küçük bir farka . Fiyatı artmış ama 57 k idi bu sistem
O sistem hala 57k ben 16 gb ram daha eklediğim için fiyatı 65k ya çıktı. Vatanın bayram şekeri sistemini tavsiye ettiler o yüzden onu düşünüyorum şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,730
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri