2K monitör tavsiyesi

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,080

Bu sistem ile beraber kullanılacak 2K monitöre ihtiyaç var bütçe olarak 10K civarı bütçeyi pek aşmak istemiyoruz aklımda bu modeller var ama hangisi ne kadar oranda ne düzeyde mantıklı emin değilim. Genel olarak renk doğruluğunu ön planda tutuyorum ve ghosting istemiyorum. @Tayfunns yardımcı olursan memnun olurum.

Bu sistem ile beraber kullanılacak 2K monitöre ihtiyaç var bütçe olarak 10K civarı bütçeyi pek aşmak istemiyoruz aklımda bu modeller var ama hangisi ne kadar oranda ne düzeyde mantıklı emin değilim. Genel olarak renk doğruluğunu ön planda tutuyorum ve ghosting istemiyorum. @Tayfunns yardımcı olursan memnun olurum.

gamepower sonic t80

gamepower sonic t80
T80 kullanan arkadaşım var renk doğruluğu iyi ve ghosting yok ama arada 2-3 daha verip fark oluşturacak bir model bulabiliyorsak onu almayı isterim.

T80 kullanan arkadaşım var renk doğruluğu iyi ve ghosting yok ama arada 2-3 daha verip fark oluşturacak bir model bulabiliyorsak onu almayı isterim.
sonunda deneyim sunan ve beni doğrulayan bi mesaj. başka öneremiyorum maalesef kullanamdığım veya gerçekten iyi olduğu kanıtlanmamış monitörleri önermem. biraz üstü denecek seviyede de önerim yok maalesef. şuan kullandığım monitörde t80 kadar memnun etmiyo panel kalitesi olarak ama çok başka şeyler sunuyo. bence t80 i deperlendir

AOc nin va miniled local dimming kombinasyonlu monitörleri var mı diye baktım hala girmemiş 200 dolar bandında satıyor ABDde görüntü kalitesi oledi aratmayacak cidden ama ürünler yok üstüne bu kombinasyonu barındıran ürünler 30-40k bandında bütçe olsa aslında benim kullandığım monitör güzel epic games kaynaklı arada görüntü bozuluyor ama Tuf ml1a yada bakabilirsin

ktc h27t22c
thunderobotun 2ksı
philips evnia

Hocam bilgisayarı sipariş edebildinizmi bende sipariş etmeye çalışıyorum ama kabul etmiyor

Hocam bilgisayarı sipariş edebildinizmi bende sipariş etmeye çalışıyorum ama kabul etmiyor
Sipariş etmedim ama edecem kart gününü bekliyorum 2-3 güne kalmaz sipariş geçecem stoğu kalmazsada sağlık olsun benzer başka sistem bakacam.

thunderobot nasıl onu sipariş edenler vardı onu bi araştır tayfun hocam konusunu açmıştı
2K 150Hz bir model öyle gördüm ama görüntü kalitesi iyi ve ghosting yoksa onuda değerlendirmek isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri