AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,604
Bu fiyatlara markasız kasalar satıyorlar genelde. İyi gibi duruyor. Bi tane çektim ben
Temiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bakBu fiyatlara markasız kasalar satıyorlar genelde. İyi gibi duruyor. Bi tane çektim ben
Satmak için toplayacağım sistemlerden birisi için aldım. Düşük bütçede kasaya çok para harcamak mantıklı değil evet bu paraya daha kalitelisi zor bulunur gibi. Fotoğraflarda vida deliği var gibi gözüküyor sıvı soğutucu falan takılıyordur muhtemelenTemiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bak![]()
280 mm kadar destekliyor ama kule tipi candır bence deTemiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bak![]()
Saat 6 da gördüm bitmiştiNe ara bitti ya
Bu fiyatlara markasız kasalar satıyorlar genelde. İyi gibi duruyor. Bi tane çektim ben
Konunun başında nöbet tutmadigim için özür dilerimAlıntıyı görüntüle
bittiye alsan mı artık ?
Biraz geç oldu ama bu fiyata daha iyisi bulunmazdı ki zaten fiyat 2k olmuş. Kupon beklenmezdi yani bu fiyataAlsam mı diyorum, kasaya para vermekte istemiyorum, ne güzel eski kasanın içini düzmüşüm, ama kasaya para vermeye acıyorum. Ses performans bakımından değer mi bilemedim. Şöyle güzel bir kupon olsa tadından yenmez![]()