❌İndirim Bitti! 🔥🔥Xigmatek EN41677 Hero kasa 1199Tl🔥🔥

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,604
Temiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bak :D

Temiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bak :D
Satmak için toplayacağım sistemlerden birisi için aldım. Düşük bütçede kasaya çok para harcamak mantıklı değil evet bu paraya daha kalitelisi zor bulunur gibi. Fotoğraflarda vida deliği var gibi gözüküyor sıvı soğutucu falan takılıyordur muhtemelen

280 mm kadar destekliyor ama kule tipi candır bence de

Alsam mı diyorum, kasaya para vermekte istemiyorum, ne güzel eski kasanın içini düzmüşüm, ama kasaya para vermeye acıyorum. Ses performans bakımından değer mi bilemedim. Şöyle güzel bir kupon olsa tadından yenmez :)

1200 liraya limon kasası bile yok bedavaymış 😀

Tatlı fiyatmış

fiyat güzel de sabit rainbow olayı kötü zaten bitmiş sanırım

1774600917322.webp

bittiye alsan mı artık ?

Alsam mı diyorum, kasaya para vermekte istemiyorum, ne güzel eski kasanın içini düzmüşüm, ama kasaya para vermeye acıyorum. Ses performans bakımından değer mi bilemedim. Şöyle güzel bir kupon olsa tadından yenmez :)
Biraz geç oldu ama bu fiyata daha iyisi bulunmazdı ki zaten fiyat 2k olmuş. Kupon beklenmezdi yani bu fiyata :D

Geri