boltreny7
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,020
S25 Fe ve A55 var, kasa kalitesi olarak benzerler ama ekranda S25FE daha kaliteli.Peki 25Fe premium hissettiriyor mu yoksa A serisi gibi plastik mi
S25 Fe ve A55 var, kasa kalitesi olarak benzerler ama ekranda S25FE daha kaliteli.Peki 25Fe premium hissettiriyor mu yoksa A serisi gibi plastik mi
A55'in kenarları fırçalanmış metal görünümünde. S25 FE'nin kenarları S25 ile aynı.S25 Fe ve A55 var, kasa kalitesi olarak benzerler ama ekranda S25FE daha kaliteli.
s24 arkasıyla s25 fe arkası farklı sanırım bir de arka kasası s24te daha iyiA55'in kenarları fırçalanmış metal görünümünde. S25 FE'nin kenarları S25 ile aynı.
aynı demedim hocam kalite hissi olarak benzerlerA55'in kenarları fırçalanmış metal görünümünde. S25 FE'nin kenarları S25 ile aynı.
Doku olarak çok farklılar. Bana hissiyatı hiç benzer gelmiyor.aynı demedim hocam kalite hissi olarak benzerler
iPhone 13 hepsinden bariz şekilde iyi bence geçersen pişman olursun. İlla birine geçeceksen S24 mantıklı.Düz S24 ile S24Fe arasındayım. Performans farkı 100 puan felan çok az. Fe daha büyük ama S24'te Snapdragon var. Amacım PS2 emulatörü gibi emulatörler kullanmak , şarkı dinlemek ve AI kullanmak. S25 Fe ise bu iki seçenekten 5-10K daha yüksek sırf S25 olsun diye FE'ye bu paraları yatırmak üzücü geliyor.
Siz ne alırdınız ? Şuanki telefonun IPhone 13 . Garantisi bitti , özgürlük sunmuyor çok kısıtlı hissediyorum. Para koymadan S24-S24Fe geçebiliyorum S25 Fe için en az 5000 TL lazım.
Göz var izan var. iPhone 13 birçok konuda geride.iPhone 13 hepsinden bariz şekilde iyi bence geçersen pişman olursun. İlla birine geçeceksen S24 mantıklı.
özünde güzel cihaz. android kullanacak olsam samsung kesinlikle. (S25FE'nin ekranı 15 pro maxten bile canlı ve akıcı. kaliteli hissettiriyor.)Doku olarak çok farklılar. Bana hissiyatı hiç benzer gelmiyor.