YD Mi 14 Ultra Alınır mı?

Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum. Nasıl ısınacağınıda bilmiyorum önceden pes falan oynuyordum en ağır artık onlarıda kullanmıyorum. Günlük kullanındada ısınırmı? Ayrıca kamerası ve ısınma durumu falan iphone 13e göre iyi midir? veya ne kadar iyidir? 30k ya TR ip13 var anca
Kamerası ip13 katlar

tabii ki 14 ultra daha performanslıdır ben ios tarafından da düşünürsün diye örnek vermiştim. ayrıca bu konuşulan telefonların hiçbiri günlük kullanımda falan ısınacak telefonlar değil senin kullandığının batarya sağlığı 3 yıldır kullandığın için çok yorulmuştur oda doğal olarak ısınmaya neden olur. ben kendim 13 pro kullanıyorum yurt dışı tank gibi telefon 14 ultra buz gibi çalışır çok ağır oyun oynamadığın sürece.
13 pro xiaomiden mi bahsediyorsunuz hocam? xiaomi ise sorun yaşadınızmı yurt dışı olduğu için kayıt vs. muhabettlerine ne kadar para verdiniz

13 pro xiaomiden mi bahsediyorsunuz hocam? xiaomi ise sorun yaşadınızmı yurt dışı olduğu için kayıt vs. muhabettlerine ne kadar para verdiniz
evet xiaomi redmi note 13 pro 5g sanırım tam ismi 16/512 . orjinali 20 küsür olması lazım şuan ben yurtdışı 9 liraya aldım 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım şu ana kadar bi tanıdık dükkandan aldım sanırım süresiz imei gibi bişey var onu atıyor yada 6 ayda bir götürmen gerekiyor o kadar onun içindeben ücret ödemiyorum ama alacağın yer onun için ayrı ücret isteyebilir

evet xiaomi redmi note 13 pro 5g sanırım tam ismi 16/512 . orjinali 20 küsür olması lazım şuan ben yurtdışı 9 liraya aldım 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım şu ana kadar bi tanıdık dükkandan aldım sanırım süresiz imei gibi bişey var onu atıyor yada 6 ayda bir götürmen gerekiyor o kadar onun içindeben ücret ödemiyorum ama alacağın yer onun için ayrı ücret isteyebilir.
Kayıtlı cihaz yazıyor mesela ilanda onlarda gitmeye gerek varmı 6ayda bir

Kayıtlı cihaz yazıyor mesela ilanda onlarda gitmeye gerek varmı 6ayda bir
fiyatı zaten uygun olduğu için bence 2. el alma. bi tanıdık varsa ordan yoksa da yakınlarda biyerden sıfır olarak al hem oraya gidersin bi sorun olunca yada imei için

fiyatı zaten uygun olduğu için bence 2. el alma. bi tanıdık varsa ordan yoksa da yakınlarda biyerden sıfır olarak al hem oraya gidersin bi sorun olunca yada imei için
2.El düşünmüyorum iphone olursa min 98 pil istiyorum androiddede max 2 aylık istiyorum direkt sıfır tr olursada honor 400 pro düşünüyorum

BL açıp eu rom atıyosun zaten bunların BL si açılıyor suan yöntem var snapdragon acıgı yüzünden
eu romun pek bir anlamı yok artık hocam, geliştirici pek sallamıyor artık. Bende eu rom kullanıyorum, çok bir olayı yok.
Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum. Nasıl ısınacağınıda bilmiyorum önceden pes falan oynuyordum en ağır artık onlarıda kullanmıyorum. Günlük kullanındada ısınırmı? Ayrıca kamerası ve ısınma durumu falan iphone 13e göre iyi midir? veya ne kadar iyidir? 30k ya TR ip13 var anca
kamera olarak 13 den kat kat iyi 2 cihazda
Valla kameraya hiç dikkat eden biri değildim fakat 120x zoom olayı çok aklımı çeldi hocam ya... Ayrıca çokda uğraşmak istemiyorum xiaomi mi serisi yurt dışı olarakda güncelleme olarakda kolay deniliyor zaten ikiside üst düzey telefonlar ikisindede kasma donma olmadıktan sonra ha 160fps olmuş ha 2000fps olmuş çok farketmez bence...
14 ultrada f8 ultrada 120x destekliyor hocam.

45k gibi bir bütçeye bende 16pro Yd bakıyordum açıkçası hocam bu seviyede alacağınız cihazların bir çok özelliği iyi seviyede olur zaten tercihinizi Samsung veya xiaomi den yana yapabilirsiniz bahsedilen cihazların özelliklerini bilmiyorum ama Yd alacaksanız en azından bu paraları veriyorsanız iyi bir telefon almanız lazım

eu romun pek bir anlamı yok artık hocam, geliştirici pek sallamıyor artık. Bende eu rom kullanıyorum, çok bir olayı yok.
Poco arayüzünden kurtulmaya değer hyperos ile aynı değildi izlediğim videolarda hyperos for poco

Mi 14 Ultra genel olarak nasıldır peki hocam hani normal olarakda alınır mı? yd olayı dışında iyi bir telefonmu

Mi 14 Ultra genel olarak nasıldır peki hocam hani normal olarakda alınır mı? yd olayı dışında iyi bir telefonmu
İyi cihazdır ama ben K90 Pro max veya poco tercih ederdim. 8 elite gen 5 için. K90 zor bulunur. Poco ile aynı telefon ama global değil çin olduğu için bataryası daha büyük

Geri